Vi er et par stykker som har denne X-Bionic trailtrøje som en af vores absolutte favoritter. Blandt andet vores ultra-cykelrytter Jakob Carlsen.

       

X-Bionic Effektor Trail T-shirt

X-Bionic Trail running Effektor Shirt

                                                 

X-Bionic Trail Running Effektor Shirt

…. er som så meget af X-Bionics tøj tætsiddende. Dette er ingen undtagelse, og det skal du lige vænne dig til. Det giver til gengæld en god pasform og maximal fleksibilitet. Hvor du kan have en jakke eller en vest ud over uden at det inderste lag så kryber op.

Trøjen er meget elastisk og sidder godt og tæt til hele kroppen – og den bliver siddende – ikke noget med at ærmer kryber op eller du har en trøje som stumper i livet. Trøjen bliver qua den tætte pasform og det elastiske materiale siddende på trods af kroppens bevægelser.

Fortrinlig pasform og bevægelighed omkring albueled (langærmet)

Gode teknikaliteter i og omkring albueled. Her er trøjen forsynet med en elastisk/fleksibel vævning der kan give sig i takt med at du bevæger armene. Trøjen bliver siddende, imens stoffet følger dine kropsbevægelser. Kølegitre i albueled er en selvfølge. En særlig vævning ved bevægelige led sikrer at materialets tekniske egenskaber – ex. temperaturregulering – ikke forringes.

Trøjen har kompression på front og bag hvilket hjælper til at opretholde en rank holdning. Du mærker det i det øjeblik du ifører dig trøjen. Du føler, at du bliver rettet op.

Aktiv i flere timer uden at svede

X-Bionic Trail Running Effektor er relativ kraftig i stoffet, og det vil være en trøje jeg mere finder frem når temperaturen er i den lave ende. Trøjen fungerer perfekt sammen med en vest, når du løber. Trøjen er forsynet med de klassiske køleriller der nedkøler din krop og får sved og fugt væk fra udsatte steder så du ikke føler ubehag.

Trøjen forbliver tør – også under træning

Mange trøjer blive både tunge og våde, når du træner.  X-Bionic Trail Effektor forbliver både tør og varmende /kølende på samme tid. Det er meget tydeligt, når jeg træner i større grupper – mange medløbere damper og sveder, mens jeg er bedre ventileret.

trail-shirt-2

Fornemmelsen for stoffet

Det er svært at sætte tekniske termer for behagelighed. Men textilet som trøjen er fabrikeret i er blød, og behagelig og føles godt, og den er rar at røre ved, når hånden glider hen over stoffet. Det skal naturligvis prøves.

Trøjen fås med både lange og korteærmer.

Trøjen har lynlås i halsen, det giver naturligvis en ekstra fleksibilitet. Ikke mindst når du bruger den til at cykle med, hvor halsåbningen så kan være et kølende og ventilerende sted.

Lidt om materialet (mest for de tekniske);

82 % Polyamid,

11 % Elastan,

7 % Polypropylen

Vejl pris kr. 1299,- (S/S). 

Kontakt:  www.premiumsport.dk for nærmeste forhandler

 

X-Bionic Effektor Trail running shirt

X-Bionic Trail Running Effektor shirt

kalmar-varberg014 kalmar-varberg013