Frank Institute of Sports i samarbejde med Premiumsport

Mads Frank - fra The Frank Institute of Sports. Træner frem mod Race Across America 2018

Mads Frank – fra The Frank Institute of Sports. Træner frem mod Race Across America 2018

Premiumsport har indgået samarbejde med Frank Institute of Sports, hvad angår Project Ultra Cycling, hvor vi følger Mads Frank i hans bestræbelser frem mod Race Across America 2018.

Der er tale om et projekt hvis ambitioner kun er sjældent set på vore breddegrader. Målsætningen er at vinde dette race til næste år som ”førstegangsdeltager”.

Project Ultra Cycling – Race Across America

”Project Ultra Cycling” er skandinaviens nye ultrasportsprojekt, hvor Mads Frank & crew konkurrerer i ultracykelløb over hele verden. 

Det hele startede i 2016 med Mads’ deltagelse i et 24-timers Race Across America-kvalifikationsløb. Uden nogen specifik træning, bortset fra den igangværende landevejssæson, stillede Mads sig på startstregen.

Med hjælp fra projektets partnere og Mads’ crew lykkedes det at holde Mads kørende i næsten 24 timer i streg med en tilbagelagt distance på 734,9 km/456,6 miles. Mere end nok til RAAM-kvalifikation og nok til en podieplads samt den længst opnåede distance for en førstegangsdeltager i historien!”

Over de næste år vil Mads deltage i ultracykelløb rundt omkring i verden inklusiv Race Across Italy, Race around Denmark, Race around Austria som forberedelse til det altoverskyggende mål – At vinde Race Across America som førstegangsdeltager i sommeren 2018.

Frank Institute i samarbejde omkring gloryfy

Mads Frank og hans Crew tester blandet andet gloryfy solbriller og andre af Premiumsports produkter. For Premiumsport er dette en unik måde, at få testet produkterne i et miljø, hvor funktionalitet og performance skal spille sammen på højeste niveau. Vi bruger denne feedback i vores fortsatte arbejde, og vi håber, at det kan inspirere andre kommende brugere af gloryfy. Solbrillen som er Unbreakable. Du kan læse mere om gloryfy her 

og en Facebook side med gloryfy

Følg med her

Du kommer til at høre meget mere om Mads Frank og hans crew her på siden. Det er et enormt seriøst team, hvis vej vi ser frem mod at følge med allerstørste spænding.