Snow Fun 1300 kvm aktivitetscenter i hjertet af Roskilde – sportsbutik og klinik

Løb, cykel, ski, bootfitting skipleje, massør, fysioterapeut…ja listen er lang i forhold til de mange aktiviteter som Snow Fun beliggende på Industrivej i Roskilde rummer. Du kan ikke undgå, at blive imponeret over det som du ser hos Snow Fun.

Det som startede som en mindre kælder virksomhed for godt 30 år siden.  Som en fyraftensbutik med slibning af ski og skøjter. Hvor kunderne blev betjent, når det kunne indpasses i andet arbejde, har i dag udviklet sig til en enorm muskel af en sports og aktivitetscenter center, hvor der er samlet en række kompetencer, som skaber en god synergi imellem. Hvor løb, cykel, ski naturligt bindes  sammen med Fysioterapeut, massør, specialsko til individuelle fødder og såle behandling som Danmarks største skiværksted..

Der er samlet en række ting under samme tag, og kunderne hos Snow Fun kan bogstavelig talt shoppe fra det ene aktivitetsområde til det andet.

 

Fornemmelse når du kommer ind i butikken

Allerede når du ankommer til butikken er det klart for dig, at her sker noget. Butikken er flankeret med blafrende flag og foran indgangen er der optegnet en løbebane på ca 50 m. der signalerer, her har vi med sport og løb at gøre.

Snow Fun Roskilde. Ski, løb, cykel og klinik samlet under et tag - det første der møder dig er en løbebane. Så er stemningen sat. Du ved hvad det handler om.

Snow Fun Roskilde. Ski, løb, cykel og klinik samlet under et tag – det første der møder dig er en løbebane. Så er stemningen sat. Du ved hvad det handler om.

Butikken er indrettet med træ vægge, og du får en fornemmelse af at  bevæge dig rundt i et skiværksted eller en butik i en Østrigsk ski by. Vel og mærket et varmt og hyggeligt et af slagsen. Straks jeg træder ind i butikken bliver jeg mødt af imødekommende og opmærksomt personale.

Butikken er indrettet på en luftig måde således, at der er plads til at bevæge sig rundt mellem de mange varer – og der er vitterlig mange varer. Men de præsenteres på en rolig og indbydende måde, hvor du får lyst til at drive lidt rundt kigge og lade dig inspirere. Butikken er indrettet med spændende ”del afdelinger” i den store afdeling. Små afgrænsede områder, der tilsammen danner en helhed og skaber en form for intimitet i et ellers stort lokale. Der er vitterlig blevet arbejdet med disponering og indretning af lokaler, og det mærkes. Oprigtig talt et inspirerende besøg.

img_0370 img_0369 img_0367 img_0366

Snow Fun - Som at bevæge sig rundt i en hyggelig Østrigsk ski by - en hyggelig en af slagsen

Snow Fun – Som at bevæge sig rundt i en hyggelig Østrigsk ski by – en hyggelig en af slagsen

Snow Fun

Bag begrebet Snow & Fun ligger naturligvis snow (sne og vintersport) men også løb og cykel. Som Søren (efternavn og titel) forklarer, så er det naturligt, at vores ski afdeling fylder mere fra oktober til april end den gør resten af året. Når vi går ud af skisæson og ind i løbesæson, vender vi butikken lidt om således, at løb fylder mere i forårs månederne og henover sommeren samt efterår.

 

Snow Fun - Som at bevæge sig rundt i en hyggelig Østrigsk ski by - en hyggelig en af slagsen

Snow Fun – Som at bevæge sig rundt i en hyggelig Østrigsk ski by – en hyggelig en af slagsen

img_0363

Snow Fun forhandler X-Bionic produkter, som netop dækker både løb, cykling og ski. På foto ski tøj fra X-Bionic Apani og EVO

Snow Fun forhandler X-Bionic produkter, som netop dækker både løb, cykling og ski. På foto ski tøj fra X-Bionic Apani og EVO

 

Vi kan alle en hel masse, men vi har hver især vores spidskompetencer – det vidner om seriøsistet

Når du er et sted med så mange aktiviteter, så kan du ikke være lige opdateret på alle områder. Her er vores størrelse en fordel, og der er altid en du kan søge et godt råd hos eller få inspiration fra. Det er også måden vi udvikler os. Vi bruger og hjælper hinanden i dagligdagen vi udveksler erfaringer og små anekdoter. Noget som i sidste ende er med til at give denne aura af seriøsitet, som mange forbinder os med fortæller Søren Petersen (Rådgiver i Snow Fun)

Pris er ikke noget vi taler om

Vi mener vi leverer produkter til konkurrencedygtige og fair priser. Det er muligt, at du kan finde enkelte af vores produkter til lavere priser andet steds, men så følger der ikke den kompetence med, som vi også lægger oven i. Noget som nogen vil betale for mens andre helst er fri.

Rundt i butikken

Jeg bliver taget en tur med rundt i butikken og ser hvor der laves såler – Snow Fun laver egne såler – vi kommer også forbi behandler området, hvor massør og fysioterapeut holder til. Området er trukket lidt tilbage fra butikken med egen indgang således, at der er mulighed for at komme i klinikken udenfor butikkens åbningstid.

Butikken er trukket lidt væk fra hovedvejen i Roskilde, men som Jan fortæller, så vil det ikke give mening, og det vil formentlig ikke være muligt, at finde et tilsvarende areal på gågaden eller i centret. Vi er relativt plads krævende, og så er der behov for, at folk skal kunne parkere i nærheden  fortæller Jan  Krøyer (ejer af Snow Fun).

 

Produktsortiment tilsat rådgivning og seriøsitet

Snow Fun har ”mid range” og high end produkter i sortiment. Vi prøver allerede i vores sortiment, at skille os ud fra en klassisk sportsbutik. Vi kan levere det ekstra ordinære gennem vores rådgivning og seriøsitet. Derfor skal produkterne signalerer det samme. Nogen har brug for high-end produkter nogen har ikke, men de fleste vil værdsætte det, og vi kan sætte ord på, hvad forskellen er mellem mid range og high-end. Det er nok lige præcis her, at Snow Fun adskiller sig fra byens øvrige sportsbutikker.

 

Foredrag i butikken og årlig skitur – Vi skaber oplevelser for vores kunder

Vi afholder en årlig skitur i Sølden med vores kunder, og derudover,  afholder vi  lejlighedsvis foredrag i butikken. Vi prøver at finde nogle foredragsholdere og inviterer så til foredragsaften. Vi har haft Thomas Uhrskov, Pernille Aalund med flere til at holde foredrag. Vi prøver at finde foredragsholdere som har et interessant budskab i forhold til vores kunder. Med dette signalerer vi, at vi er mere end det du ser, vi gør os umage og vi leverer gerne ekstra oplevelser.

 

Med de ord tak for oplevelsen hos Snow Fun i Roskilde. Fortsat godt vintersalg.

Vi er hos ATS Nordic taget på forhandlerbesøg blandt vores gode forhandlere og samarbejdspartnere. Butikker der fortjener en særlig opmærksomhed. Her er vi hos Snow Fun i Roskilde, som har særdeles stærke kompetencer indenfor ski (vintersport), såler og special fodtøj.

Her finder du Snow Fun.