Indlæg fra X-Bionic ambassadør Mikaela Gudkov

 
Så blev det igen tid til et løbeeventyr. 3 dage i Harzen. Planlagt gennem længere tid og som altid, går der lige et par tanker i forvejen om valg af udstyr herunder tøj. På denne tur har det været muligt at medbringe skiftetøj, idet vi løber fra sted til sted, hvor vores baggage så bliver bragt til. Konkret betyder det, at hvis noget af udstyret ikke fungerer, så skifter du bare – andre sko, anden jakke nye strømper – så med andre ord et forkert valg har ikke fatale konsekvenser. Du skifter bare næste dag.
 
Flere spurgte mig om  ikke Harzen (Naturpark) er et sted pensionister tager hen. Og det kan da godt være de også gør det, men det var vi så også 12 trailløbere der gjorde. Området indbyder til enestående muligheder for at løbe, cykle eller hike – vi var der for at løbe. Det er et relativt teknisk terræn som veksler mellem skovstier og lidt mere golde nedløbs- og opløbsstræk.

 

Mit valg af udstyr – samme løsning hele vejen igennem alle tre dage

Det blev til 83 km og ca 3000 højdemeter. Vejet var perfekt. På frysepunktet og næsten ingen vind. Jeg var iført Effektor fra X-Bionic hele vejen og alle tre dage, og det fungerede perfekt. Jeg havde back-up løsninger, men hvorfor skifte fra noget, som fungerer.
 
Jeg havde ikke brug for at justere med ekstra trøjer og jakker, som der ellers ved andre lejligheder har været brug for, når jeg er aktiv flere timer i træk, og min kropstemperatur henholdsvis stiger og falder.
 
Endnu engang lod jeg mig overbevise om X-bionics evne til at lave tøj, der kan regulere din kropstemperatur. Det er ganske enkelt noget ganske særligt – du sveder ganske enkelt ikke.
 
Læs om løberejser
Mikaela Gudkov X-Bionic ambassadør. Tid til e øjebliks pause. I sådanne situationer skal du også kunne holde varmen. Meget løbetøj har det med at blive fugtigt, hvis du holder en pause - X-Bionic Effektor

Mikaela Gudkov X-Bionic ambassadør. Tid til et øjebliks pause. I sådanne situationer skal du også kunne holde varmen. Meget løbetøj har det med at blive fugtigt, hvis du holder en pause – X-Bionic Effektor