Bakketræning

Hvis jeg skulle sige noget om dette billede så skulle overskriften være Mand mod bakke – Eller en mand og hans cykel eller slet og ret bakketræning.

Jakob Carlsen er en gudsbenådet fotograf og en cykel-adventurer, hvor der i det sidste ligger, at Jakob Carlsen tager på særdeles spetakulære cykelture gerne lange og gerne i vanskelig fremkommeligt natur. Uanset hvor meget der optimeres på vægten (udstyr) når der skal pakkes, så er der altid plads til kameraudstyret. Jakob formår at ramme stemninger, når de sker. Skabe et billede ud af et øjeblik.

Bakketræning

På billedet er Jakob Carlsen på en af sine træningsture. Det foregår i nabolaget, men det ligner noget der kunne være skudt i højlandet et sted. Men med det rette perspektiv, den rette belysning og afstand til objektet, så har vi pludselig et ret vildt billede i forhold til en person som kører op af en bakke (Herstedhøje) en søndag eftermiddag.

Når man træner har bakker, hvad enten det er løb eller cykel, bare fået en helt anden betydning. Bakker betyder kvalitetstræning. Bakker betyder høj puls. Bakker betyder teknik. Bakker hvor hjerne og hjerte skal arbejde sammen. Derfor bakketræning.

Udstyr

Du kan ikke se det på billedet, men Jakob er iført X-Bionic  bike wear

Du kan følge Jakob Carlsen på Jakob Carlsen