Beretning fra en af vores X-Bionic ambassadører

X-Bionic ambassadør Camilla knudsen har været i sporet her i weekenden. Mountainbike spor er i en tid og en periode, hvor det ellers kan være svært at ramme det gode føre når det den ene dag står på stormflod og den næste er der islag !  Det stiller som bekendt også krav til både teknik og udstyr.

Camila Knudsen var denne weekend til MTB cup i Sinding (Per P. Vintercup på Sinding MTB Track), hvor de var ganske heldige med vejr og føre, og det blev da også til en flot 1. plads med 6 minutter ned til nr 2.

Et par kommentarer fra Camilla til påklædningen

“Min X-bionic effektor langærmet trøje fungerede godt. Den er varmere end dem jeg plejer at køre med om sommeren. Inde under havde jeg en almindelig svedundertrøje på fra X-Bionic. Det fungerer perfekt til omkring frysepunktet inde i skoven. SUPER åndbart. Jeg havde også X-Socks vintercykelsokker med merinould på, som jeg ikke frøs med og jeg havde ikke sko overtræk på” (Camilla Knudsen).

Lidt udenfor sæsonen – men formen kommer ikke af sig selv

Camilla fortæller ellers at det er en tid, hvor der arbejdes med grundformen og eksamenslæsning, så dette bare er et behageligt afbræk i hverdagens trivialiteter. Og når man som Camilla har en målsætning om at blive Danmarksmester i 2017 på mountainbike, så skal der trædes nogle pedaler og køres nogle bakker.

Du kan følge Camilla Knudsen her på siden 

Ambassadør programmet

På Premiumsport.dk kan du følge en række atleter, som hver især gør det godt indenfor deres kategori. De er ikke nødvendigvis de bedste indenfor deres felt, men de fungerer alle som inspirations og rollemodeller for det som de repæsenterer.

Vores atleter

Camilla Knudsen X-Bionic outfit

Camilla Knudsen X-Bionic outfit

 

camilla-08012017-3