X-Bionic ambassaør Pia Englyst fører den samlede stilling af Frost Cup 2016-17 (kvinder 0-34 år, 5 km)

Der blev afviklet 3. afdeling af Frost Cup søndag den 8. januar. Det foregik i Brønshøj ved Utterslev Mose.

Frost Cup er en række af 5 og 10 km løb, som afvikles hen over vinteren begyndende i november måned og frem til marts måned læs mere om Frost Cup

Frost Cup en god træningsturnering

X-Bionic ambassadør Pia Englyst bruger Frost Cup som kvalitetstræning – til at få noget fart i benene, teste formen af i selskab med andre løbere, og så det her med at sætte sig op til konkurrence. Pia Englyst har været første kvinde over målstregen i 2 af de 3 afdelinger. I afdeling blev Pia Englyst nr. 2 lige efter Marna Egholm. I den samlede stilling er Pia Englyst en klar nummer 1 for kvinder på 5 km distancen.

”Det er altid sjovt at stille op til løb og konkurrencer. Det handler meget om at ramme dagen ikke mindst når der skal løbes 5 km, hvor der skal køres i et højt gear fra start til slut. Du skal ligge rigtigt i feltet fra start og dit udlæg og din første kilometer er afgørende for, hvilken tid du kommer i mål med. Samtidig skal du holde øje med dine konkurrenter og forholde dig til dem.

Frost Cup’en har også en ekstra dimension derved, at det foregår 5 forskellige steder, så du ved ikke helt, hvad der venter dig, og lige pludselig kan der stå nogen på stregen, som du ikke lige havde regnet med at se. Vejret til Frost Cup er også altid en joker, men det er jo det samme vejr vi alle skal løbe i – men det kan give nogle udfordringer i forhold til påklædning og sko-valg”. (Pia Englyst X-Bionic ambassadør)

Næste afdeling i Frost Cup

Næste runde i Frost Cup er den 5. februar Bavnestedet ved Farum Sø. Følg Pia Englyst på Premiumsport.dk og på Instagram: piaenglyst

Se indslag fra Brønshøj-Husum avisen