X-Bionic er at finde i en af de absolut førende løbebutikker i landet.

X-Bionic har nu fundet vej til Kaiser Sport, og er dermed en del af det sortiment og den rådgivning, der finder sted hos Kaiser Sport.

Kaiser Sport er eksponent for teknisk og god rådgivning. Det gælder både når det kommer til rådgivning omkring sko, løbestil, træningsmetoder og meget andet. Som led i denne kompetente rådgivning har Kaiser Sport nu valgt at tage X-Bionic’s tekniske produkter i sit sortiment.

X-Bionic er anderledes på den måde, at tøjet virker temperatur-regulerende. Hvor tøjet bruger den varme og fugt, som kroppen selv danner, og omdanner dette til en aktiv membran, som henholdsvis køler dig når du er varm, og varmer dig når du er kold.

X-Bionic sammenlignet med andet løbetøj

Når du sammenliger X-Bionic med andet funktionelt løbetøj, vil du opleve at en række andre produkter er lette og åndbare, de hjælper dig til at komme af med overskudsvarmen, og måske tørrer de også hurtigt. Dette er det, som vi kalder performance tøj – tøj som er komfortabelt, hvor du samtidig kan komme af med overskudsvarmen. Hvis ikke det sker hurtigt nok, oplever du fugtigt tøj med risiko for nedkøling og ubehag, det klistrer på kroppen. Samtidig bruger din krop unødig energi på at regulere din temperatur.

X-Bionic er unikt løbetøj – Schweizisk ingeniørkunst

X-Bionic er anderledes og unikt derved, at så snart kroppen danner varme og fugt, bliver det optaget i tøjets fibre og danner en isolerende/arbejdende membran på de dele af kroppen, hvor der er brug for regulering (ved de store muskelgrupper – så det er ens for os alle uanset, hvor meget eller hvor lidt du sveder). Derefter sker en kontrolleret fordampning som skaber en fortløbende køleproces og resulterer i en lavere svedproduktion – og afledt heraf, et lavere væsketab og lavere puls og hurtigere restitution. Det samlede resultat er højere ydeevne kombineret med maksimal komfort.

Hvis ikke du kender X-Bionic funktionelle og termoregulerende løbetøj…

Måske kender du ikke X-Bionic endnu, men prøv det hos Kaisersport og få en dialog om produktets egenskaber – test evt. nogle af produkterne inden du køber (efter aftale kan Kaisersport have testprodukter i butikken, som du kan låne).

X-Bionic nu hos Kaiser Sport. Alene indpakningen er anderledes og fortæller om produktets funktionalitet.

X-Bionic nu hos Kaiser Sport. Alene indpakningen er anderledes og fortæller om produktets unikke funktionalitet.