Carol Rasmussen atter på podiet

Carol Rasmussen en af vores X-Bionic ambassadører, har atter været til konkurrence. Denne gang på Møn den 2-3 september. Det blev atter til en podie placering, omend der var kamp til stregen.

(af Carol Rasmussen)

Jeg var oppe imod nogle stærke tøser i går.  På første pladsen var en spanier som bliver Pro til næste år. På anden pladsen var en tidligere Pro atlet som er 4 år yngre end mig. Vi når at være et år i samme aldersgruppe til næste år, så jeg får kamp til stregen, men det er jo den intense kokurrence jeg er vild med. Det var så ubeskrivelig fedt at blive nr. 2 overall af 28 piger til EM i Xterra og sætte min nærmeste konkurrent i min aldersgruppe med så stor en margin. Hun blev nr. 2 til VM i cross tri i sidste uge i Canada, så det viser bare at jeg nok ville have vundet stort havde jeg deltaget i Canada.

Næste mål hedder VM i Rotterdam den 27. oktober på OL distancen  ( 1,5km svøm, 40km cykling og 10km løb). Det er ingen hemmelighed, at Carol har sine styrker på cyklen og til løbet. Så det er på de sidste to discipliner, at Carol for alvor henter placeringer (Agegroup 50-54).

Alder er ingen hindring – blot en anden måde at træne på

Carol har her på siden tidligere bidraget med et indlæg om træning og alder. Et meget inspirerende indlæg, hvor enhver, som har mere alderdom end ungdom i sig, bliver overbevist om, at der er sport, idræt og sundhed for enhver aldersgruppe.

Læs Artikel af Carol her

Carol Rasmussen er X-Bionic ambassadør. Hos Premiumsport følger vi Carol i bestræbelserne på at opnå gode placeringer. Træningen er hård og vedvarende, men som Carol siger Medaljer vindes gennem de daglige indsatser gennem den dedikerede træning.