X-Bionic Effektor Running – Powershirt & Powertights – Sportstøjet der får enhver til at vende sig om efter dig.

X-Bionic Effektor serien er intelligent kompressions-træningstøj, som er tætsiddende og støttende.

On Effektor running tights

On Effektor running tights

RS4841_PR776_XIL_EFFEKTOR_POWER_SHIRT_WOMEN_VS-hpr (1) RS4643_O020617-XRJ-B116_Effektor_Power_Pants_Short_Women_RS-hpr

Effektor fra Schweiziske X-Bionic er en ny linie udviklet til brug både indendørs og udendørs. Der er tale om en kompressionslinie, som sidder tæt til kroppen. Du mærker det straks du får det på, at du bliver nærmest rettet op i overkroppen og strammet op omkring lår og livet. Det føles ligefrem præstationsfremmende.

Det tætte fit giver et sporty look – og en oplevet god komfort. Det er simpelthen rart at have træningstøjet på, det gælder både inde og ude.

Kompressionen øger dine præstationer (performance), mindsker ophobningen af mælkesyre i musklerne. Effektor serien hjælper dig derved også til hurtigere restitution og mindre muskelømhed.

Thermoregulerende – varmer når det er koldt og køler når det er varmt

Stoffets særlige vævede konstruktion og materialets tekniske egenskaber har den effekt, at Effektor virker kølende, når du har brug for at komme af med overskudsvarme, og holder dig varm, når det er koldt.

Rent teknisk åbner tøjet sig, når det udsættes for varme fra din krop så du kan komme af med overskudsvarme samtidig med, at der skabes afkøling ifbm. en kontrolleret fordampning via den særlige patenterede tredimensionelle vævede struktur. Tilsvarende trækker stoffet sig sammen, når det er køligere og holder dig dejlig varm. Samlet set yder Effektor den optimale komforttemperatur i et meget stort temperaturinterval.

Denne kølende effekt hjælper også til, at du sjældent vil opleve, at du sveder – du undgår helt fornemmelsen af våd T-shirt og medfølgende afkøling og ubehag.

X-Bionic effektor fås både med korte og lange ærmer og som kort og lang tights.

Find nærmeste forhandler hos www.premiumsport.dk