Vores samarbejdspartner Mads Frank fra Frank Institute of Sports en ung men meget ambitiøs atlet har gennemført Race across Italy. Et slemt styrt vendte op og ned på forventningerne.

Beretning fra Mads Frank

Race across Italy er kørt. Håber at I fulgte med via projektets Facebook-side. Som mange af jer ved blev resultatet ikke helt, som vi kunne have ønsket os. Med under 200km til mål af det 800km lange løb så det ellers lovende ud, da Mads hentende ind på alle konkurrenterne, som tydeligis havde lagt for hårdt ud. Vi lå på dette tidspunkt på 3. pladsen. Mads kørte ind i en tunnel, og hvad der her skete, kan vi kun gisne om. Resultatet blev at Mads med høj fart styrtede mod asfalten. Vi var straks på stedet, for at tage os af ham. Mads var ved bevidstheden og klagede over smerte i albue, nakke, knæ og hofte. Umiddelbart ikke nogle voldsomme skader, men pga. nakkesmerterne fik vi ham fikseret indtil en ambulancen var på stedet. Ved nærmere undersøgelser på hospitalet fik Mads syet knæet som hævede voldsomt, en halskrave på og forbundet sin hånd.

Evaluering og eftertanker

En super ærgerlig slutning på løbet for vores vedkommende. Vi skal dog huske på, at selvom vi ikke fik en podieplacering, som vi ellers lå til, så tager vi derfra med en masse erfaringer både i forhold til crew, udstyr, Mads’ fysik og mentale velbefindende og som Mads sagde på scenen til præmiescerimonien, hvor han fik overraktfighter-præmien:

”Vi kom her for at vinde. Vi kørte efter det. Vi havde måske ikke vundet. Vi kommer tilbage hertil i fremtiden, for at vaske denne skuffelse væk”.

Næste mål for Mads Frank

Det næste store mål for os er Race around Denmark d. 5. juli 2017. 1600 km rundt i Danmark imod nogle af Nordeuropas bedste ultraryttere. Mads vil være helt klar til opgaven. Projektet kan fortsat følges på Facebook-siden, hvor vi i løbet af Race across Italy oplevede stor interesse med masser af kommentarer og følgere fra hele Europa. Klik forbi og se de sidste billeder fra løbet: Frank Institute of Sports – Project Ultra Cycling.