Det er de fedeste løbebukser jeg nogensinde har haft (Anne Birgitte Kruger)

(Brugeranmeldelse fra tilfreds kunde).

“Jeg havde The Trick tights på i weekenden til North Coast Ultra, 55 hårde km.
Var meget i tvivl mht påklædning, der var 6-7 grader og kold tågedis i Tisvilde da starten gik, og jeg vidste, at vi ville ende på ca 17 grader og skyfrit inden jeg var færdig.
Jeg var småskadet og ville godt holde mine ben varme fra starten og tog beslutningen om at tage The Trick Tights på og ikke korte tights.
Det gik fantastisk! Bukserne var så velregulerende mht. at komme af med kroppens varme, specielt på de sidste 10 km, hvor kroppen var overophedet af anstrengelserne og solen skinnede.
Det er absolut de fedeste løbebukser jeg nogensinde har haft, og ville ønske jeg havde haft dem til Vasa Ultra hvor vi startede i frost kl 6 om morgenen og sluttede i 25 graders solskin om eftermiddagen” (Anne Birgitte Kruger)

 

Kommentarer omkring vores produkter modtages meget gerne

Det hænder ofte, at folk kommenterer vores produkter, nogen af ren og skær høflighed andre fordi de reelt har noget på hjertet. Det kan så være med forslag til forbedringer, eller særlige situationer, hvor produktet har været testet, og er blevet udsat for belastninger, som rækker ud over det sædvanlige.

Enhver kommentar tager vi til os. Hvis vi gennem brugerkommentarer fortsat kan udvikle produkterne, så er det en win – win situation.

Hvis du vil se mere om det produkt der omtales her finder du det på nedenstående link – Vi anviser gerne nærmeste forhandler.

Trick Tights

 

Foto; Stammer fra North Coast Ultra og er leveret af Anne Birgitte Kruger. Der blev taget mange gode billeder denne dag. Congrats til fotografen, hvis navn vi ikke er bekendt med, men som vi gerne oplyser på forlangende.