Kasper Rhinstrøm Schmidt er et af de unge talenter som vi har valgt at følge.

Kasper Rhinstrøm Schmidt blev i november ramt af et styrt og skadede sin skulder. Noget som har generet Kasper lige siden. Det endte med en operation den 6. februar som forløb godt, og genoptræningen er godt igang. Lige inden operationen den 3. februar hentede Kasper en 2. plads til sønderjysk mesterskab i cross.

 

Fokus for Kasper Rhinstrøm Schmidt dette forår

Først og fremmest har jeg valgt at skrifte træner. Jeg har valgt at skifte til en mere løbeorienteret træner, med henblik på at blive rigtig hurtigt løbende, og være skarp i de duathlon ræs jeg skal køre i år.
Jeg håber rigtig meget på at køre Jels duathlon den 8. april, men grundet operationen har jeg ikke cyklet i knap en måned nu. Hvis ikke jeg kører Jels, så tager jeg til Silkeborg den 22 april og kører duathlon der. Rusten skal bankes af inden Powerman Vejle, der også fungerer som EM, hvor ambitionerne er store.

Jeg har valgt at “droppe” DM lang cross, da jeg ikke tør tage risikoen med skulderen. DM 10km er også tvivlsom, hvis jeg stiller til start, så er det ikke for at slå pr, men blot for at deltage.

Hvis jeg skal kigge lidt ind i sommermånederne, så er det eneste jeg endnu er tilmeldt, EM i Herning, hvor jeg skal løbe det afsluttende halvmaraton på et stafethold.

 

Hos Premiumsport følger  vi en række atleter og støttermed udstyr. Vi støtter atleter som gennem deres virkefelt kan gå foran som rollemodeller og både inspirere og motivere.