To races, to sejre og fornemmelsen for en topform på vej…

(tekst af Kasper Laumann Hartlev)

2. runde i Engelhorn Sports Cup: 10 km på grusstier i skov… i dagens anledning dog lige så meget i mudder grundet heftig regn!

Løbetræningen sidder pt. lige i skabet. Ugerne består af et miks af længere ture, morgenjog og hardcore intervaller. Hver eneste gang jeg mærker en “forkert” ømhed, hopper jeg på crosstraineren, ligesom styrketræning og cykling også indgår. Jeg træner på fornemmelsen – intet specifikt km-mål… Men med Frankfurt Marathon 30/10 er det klart, at jeg ikke laver for meget sofa-træning ;-)

At formen er opadgående fik jeg bevis for i dag til 21. Mutterstadter Volkslauf – det blev til en sejr i 32:37 på en MEGET våd og langsom rute. Vi lå i en 3-mandsgruppe til km 6, hvor jeg derfra speeded op mod mål med mudderet flyvende til siderne. Ret råt terræn! :D
I mål havde jeg 12 sek. ned til Christophe Krech, som jeg forhåbentlig kan få trænet lidt med fremover. Christophe løb i søndags 31:46 til de tyske mesterskaber på 10 km – så han er også en skarp mand!
De sidste 5 km gik samlet i 15:47, og jeg føler mig her bagefter egentlig ikke rigtig træt eller mærket – så det går sgu godt pt! :-)

I Mannheim giver sporten mig en del muligheder for at møde tyskere frem for kun andre (udvekslings)studerende. I dag tog jeg til racet med Patrick Ha  fra MTG Mannheim Triathlon som pacede hans far til en tid under 1 time, hvilket var drømmemålet – det er sgu sejt!

Kasper Laumann Hartlev – Athlete Kasper Laumann Hartlev Frankfurt Marathon 35. Mainova Frankfurt Marathon 2016 X-BIONIC