Løbevest med funktioner som en cykelvest.

De fleste forbinder mellemsæson som værende den periode, hvor vesten skal frem. Perioden hvor der er brug for lidt ekstra varme og noget til at modstå kulde og vind på torsoen. Vesten har den fordel fremfor jakken, at den giver varme og køling på den del af kroppen, hvor der sker udveksling af varme og kulde. Det er kerne at kropsvarmen kommer, og hvor vi danner fugt. Vesten kan være et særdeles behageligt bekendtskab, og nogen benytter den da også hele året.

Særligt hvis du har en model som giver både ly for vinden, som varmer din torso og alligevel tillader, at du kan komme af med overskudsvarmen uden at blive fugtig.

X-Bionics løbevest er en kropsnær løbevest, der er særdeles vindresistent, den er lavet af behageligt ventilerende Synframe membran (min direkte oversættelse af dette begreb = behageligt funktionelt vindtæt stof), og den er forsynet med køleriller på ryggen således, at overskudsvarmen bliver kanaliseret hen hvor der er brug for den til din afkøling på turen.

Løbevesten er forsynet med reflekser på front og bag, og den går godt op i halsen. En detalje som mange vil værdsætte er, at den går lidt mere ned over lænden end du normalt oplever med en løbevest. Det forhindrer den kuldebro, der kan opstå, hvis overdel og underdel gaber.