X-Bionic ambassadør 0g ultraløber Mikaela Gudkov løber 100 km på Samsø

Mikaela formår at sætte sig en mål, forfølge det og gennemføre det – denne gang på Samsø, hvor der blev løbet 100 km. Det er næsten 2½ marathon. De fleste ville være ganske brugt efter bare at have løbet et marathon – læg dertil. at du skal løbe endnu et og så en sjat.

Det kræver ikke blot en god grundform, det stiller også krav til det mentale. Mikaela skulle holde sig igang i 12½ time, og har formentlig taget eller brugt ca 80.000 (estimeret) skridt på at tilbagelægge denne strækning – det er ganske imponerende.

Mikaelas egen beretning

Jeg var i weekenden en tur på Samsø. Sidste år, satte jeg mig et mål. Jeg ville løbe et 100 km løb i år 2017. Det blev så indfriet til fulde. Vejret var perfekt til mig. Høj sol 20 gr. Og let vind fra starten.

Vi var 60 der stillede op til start. Starten gik kl 9.00, og så var det ellers bare det ene ben efter det andet, hele øen rundt, plus nogle afstikkere for at komme op på de 100 km.

Der var meget blandet terræn. Lige fra asfalt, grusstier og græsstier. Fantastisk smuk og hård tur😎🤗.

Mit tøj valg var det helt rigtige for mig:

  • Lange compressions sokker fra X-Bionic
  • Effektor korte bukser fra X-Bionic
  • The trick T-shirt fra X-Bionic
  • Håndleds/svedbånd fra X-Bioniuc
  • Skåne ærmer fra start hvor der var en kold vind.

Endnu engang fungerede tøjet helt efter hensigten. Det virkede termoregulerende, så jeg holdt en konstant temperatur uden at skulle bruge unødig energi på at kroppen skulle hverken køle eller varme.

Jeg var i gang i mange timer, 12 timer og 32 min. og var først i mål 21:32. Så køligt morgen, meget varmt midt på dagen og koldt igen til aften.

Det er det vildeste jeg nogen sinde har præsteret, og så blev jeg tilmed nr. 2 kvinde 👏😀.