Dit tøjvalg er afgørende for din ydeevne

Vidste du at hvis kroppen ikke skal bruge energi på at køle dig ned når du træner, så ville du spare energi og opnå en bedre ydelse. Blot ved dit valg af påklædning.

X-Bionic effektor funktionelt kompressions tøj, der hjælper dig til en bedre træning, til en bedre ydelse og bedre oplevelse. X-Bionic effektor bruger du, når du er ude længere tid af gangen, hvor kroppen har brug for de temperaturregulerende egenskaber, som tøjet giver. Det kan være varmt, det kan være koldt, tøjet tilpasser sig de ydre omstændigheder således, at X-Bionic effektor varmer dig, når du er kold, og køler dig, når din kropstemperatur er for kold.

De bedste betingelser for kroppen når du skal præstere

Det er velkendt for de fleste, at vi fungerer ikke optimalt, hvis det enten er meget koldt eller meget varmt. Det forholder sig sådan, at hvis kroppen skal bruge energi på at køle dig ned eller tilføre dig varme, så bruges der energi, som ikke kan anvendes andet steds. Kroppen fungerer bedst ved en temperatur på 37 grader. Selv små afvigelser fra dette påvirker vores ydeevne. Mange personer har det bedst ved at løbe i temperatur omkring 12-15 grader. Ved netop denne temperatur skal kroppen hverken bruge energi på at køle eller varme  (forskelligt fra individ til individ og kommer an på din træningsintensitet).

Du bruger mindre energi på temperaturregulering med X-Bionic

Kan dette vitterlig lade sig gøre ? – ja det kan det. Det kan forklares rent teknologisk gennem fibrenes konstruktion og opbygning, men resultatet skal opleves. Du skal prøve det selv. Helt lavpraktisk vil du opleve, at du sveder mindre, når du træner med X-Bionic.

Der er ingen tvivl om, at der findes meget godt løbetøj på markedet, men vi vover den påstand, at der findes ikke noget, som har de egenskaber, som du oplever med X-Bionic.

RS4841_PR776_XIL_EFFEKTOR_POWER_SHIRT_WOMEN_VS-hpr (1)   RS4543_O020639_X2V_A291_Effektor_Running_Powershirt_Long WOMEN_VS_rgb-hpr

X-Bionic Effektor - Løbetøj der forøger din ydeevne og giver dig en bedre præstation.

X-Bionic Effektor – Løbetøj der forøger din ydeevne og giver dig en bedre præstation.