Test af X-Bionic løbetøj hos Steep & Deep

Test af X-Bionic løbetøj hos Steep & Deep

Seeing is believing – prøv det og bliv overbevist

Vi er opmærksomme på, at hvad angår løbetøj så kan det være svært at overbevise om, at der kan være forskel på det. Design er en ting, men ellers er mange af den opfattelse, at det gør ikke den store forskel om du vælger det ene brand fremfor det andet brand. Så længe tøjet sidder godt, giver en god komfort og så iøvrigt er åndbart.

Hånden på hjertet der findes rigtig meget godt løbetøj, og det er også blevet endnu bedre med årene. Alle er blevet bedre, men måske bliver der idag mere udviklet på design og udseende.

 

X-Bionic med særlig funktionalitet og egenskaber

X-Bionic er imidlertid et produkt der målt på funktionalitet og egenskaber skiller sig ud fra andre brands. X-Bionic virker termoregulende, og det betyder, at tøjet køler dig, når du er varm, og varmer dig når du er kold. X-Bionic bruger kroppens egen varme, energi og fugt til at danne en termoregulerende membran mellem din krop og omgivelserne således, at dine kerne temperatur holdes omkring 37 grader. Ved denne temperatur fungerer du bedst, og præsterer bedst. Hvis tøjet kan kompensere for dine temperaturudsving behøver kroppen ikke bruge energi på at regulere din kropstemperatur og energien kan i stedet bruges på en bedre performance.

Vi har lejlighedsvis vores testtøj ude hos vores forhandlere, hvor tvivlere (det er dem som ikke har prøvet produkterne endnu). Kan prøve produktet for seeing is believing.

Design X-Bionic

X-Bionic’s produkter er enestående på det funktionelle niveau og funktionaliteten afspejles i designet. Gennem årene har X-Bionic udviklet et stort varieret program, således er der er sportstøj til enhver slags aktivitet og i mange forskellige designs og farver, så der er mange muligheder ifht. at finde en af yndlingsfarverne.

 

God fornøjelse.

De næste par uger kan tøjet testes hos Steep & Deep i Holte.