Vinder af vores oktober konkurrence, hvor præmien var en X-Bionic løbe og cykelvest til en værdi af kr 1699 blev:

Anne Mette fra Græsted

Anne Mette har fået besked direkte, og produktet er nu på vej. For de som ikke vandt kan vi fortælle, at der er tale om en lidt usædvanlig løbevest derved, at der e faktisk  varme i den, den virker temperatur regulerende, og den har en god pasform.

Nogen løber aldrig i vest, andre gør det hele året. Jeg gør det, når temperaturen ligger mellem 3-12 grader. De fleste bruger løbevest i mellemsæson september- november og igen marts-maj. Løbevest er fedt – prøv det. En god løbevest er ikke til at slide op.

Vi trækker hver måned lod om forskellige On og X-Bionic produkter blandt de personer, der abonnerer på vores nyhedsbrev. Vi finder en vinder hver måned, og vi gør det ofte i forhold til nye produkter, som vi ønsker opmærksomhed omkring – derfor kan du være sikker på, at der er tale om attraktive produkter.

Hvis du ønsker at deltage i disse lodtrækninger så skal du bare tilmelde dig vores Nyhedsbrev på hjemmesiden. Du deltager i lodtrækningen, hvad enten du allerede er tilmeldt eller er ny tilmeldt.

I vores Nyhedsbrev fortæller vi om produktnyheder, vi fortæller om vores ambassadør program, inviterer til foredrag og formidler gode tilbud fra vores forhandlere.

 

X-Bionic løbe og cykelvest

X-Bionic løbe og cykelvest