X-Bionic Amabassadør Camilla Knudsen på foto fra en af sine mange træningsture.

Træning foregår som bekendt ikke altid på de mest behagelige tidspunkter. Og nogen gange er det “surt slid”, men det er også her forskel mellem vilje og lyst kommer til udtryk. Det er her du som atlet, kan gøre en forskel. Det er når det er aller hårdest, du kan tænke, hvis der er nogen af dem som jeg konkurrerer med til daglig, som tager sig en hviledag idag, så opnår jeg et træningsmæssigt forspring. Måske det forspring der kan gøre en forskel næste gang vi mødes.

Det er som bekendt til træning at medaljer vindes og store præstationer bliver forberedt. Du kommer langt med vilje, styrke og en træningsplan. Du kommer lidt længere, hvis udstyret også er i orden, at udstyret fungerer for dig, så har du har den bekymring mindre. At det rent faktisk også har en betydning, at du føler dig komfortabel, kan næppe heller overraske. Jo mindre du behøver at tænke på desto  mindre sandsynlighed for at bliv distraheret, og dermed større fokus på den igangværende træning.

På foto X-Bionic ambassadør Camilla Knudsen iført sin nye vandtætte træningsjakke fra X-Bionic tør og varm

 

En af de træninger hvis man kigger ned på garminen mange gange, for at se hvornår dagens pas er slut. 1,5 time i regn og mudder. Men helt tør under min regnjakke (Camilla Knudsen X-Bionic)