En tidlig mild novembermorgen. Morgen-restitutions-løbetur med Mikaela Gudkov. Morgenløbeturen bliver ofte henlagt til transport til arbejdet eller som morgentur med hunden. Denne morgen løber redaktøren med rundt for at høre lidt om kommende løbeplaner, valg af udstyr og hvad Mikaela Gudkov lægger vægt på, når det kommer til valg af udstyr.

Mikaela træner pt til en tre-dages løbetur i Tyskland – i Naturpark Harzen – en  løbetur, hvor der løbes 25-30 kilometer dagligt i kupperet terræn. Ikke en distance som Mikaela frygter eller er nervøs for, men det bliver lidt af et udstyrsstykke, at skulle pakke til disse omgivelser, hvor det fortsat kan blive lige fra mildt novembervejr til en bidende fygende vind.

Af samme årsag er der denne morgen en løberygsæk med af mærket Hoka, som lige skal testes af – når du er ude 5-7 timer, hvor du dels er i bevægelse og aktiv og dels har perioder med pauser, så er det vigtigt at have lidt af hvert med. Så der skal være lidt volumen i rygsækken, og du skal nok være indstillet på, at have mere med end hvad du skal bruge.

På billedet Mikaela iført X-Bionic the Trick samt On Cloudsurfer – om det også bliver valget på i Harzen må vejret afgøre.