X-Bionic The Trick S/S t-shirt NOMINERING TIL TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs LÆSERPRIS 2017

Du har ikke vundet noget, når du er nomineret, men det betyder, at vi er med I opløbet om en attraktiv pris. Måske vinder vi, måske bliver det ved nomineringen – men du vinder ikke, hvis du ikke er med i opløbet. X-Bionic er med i opløbet i kategorien bedste kompressionstøj.

Et produkt som værdsættes af mange

Første omgang glæder vi os over, at være nomineret det vil sige indstillet til at blive blandt iForm læsernes træningsfavoritter. For overhovedet at komme i betragtning til en sådan nominering skal du have et produkt som mange værdsætter, og du skal også have en vis kendskabsgrad. Hvis du har et godt produkt, som ingen kender, så forbliver alting en drøm. Hvis du har et produkt som mange kender, men kun få bryder sig om, så er det en illusion.

Opbygning af kendskab til X-Bionic gennem flere år

Kendskab til produkter kan bygges op omkring anbefalinger fra andre, gode historier der deles osv. Det er tilfældet med X-Bionic. For bare 3 år siden var X-Bionic et godt produkt, men kendskabet til mærket var meget beskedent i Danmark. Af samme årsag kom mærket tidligere ikke helt frem på ønskelisterne. Det gør det nu.

Vi har bevidst arbejdet på at få løftet kendskabsgraden til produktet ud fra en fast overbevisning om, at desto flere der kendte produkterne, desto flere ville prøve dem og desto flere ville i sidste omgang vælge at anskaffe produkterne. Vi har målrettet arbejdet med et ambassadørprogram, hvor udvalgte ambassadører både har testet produkterne for os, og været med til at udbrede kendskabet.

Anerkendelse i denne nominering

Det er således en stor glæde for X-Bionic, at vi nu har opnået et så højt kendskab, at vi nu er i en kategori, hvor vi nomineres til en af træningsfavoritterne blandt iForms læsere.

X-Bionic er eksponent for kvalitets og performance tøj indenfor cykel, ski og løb. Konkret er vi nomineret eller indstillet med modellen ” The Trick”. Men hånden på hjertet, det kunne lige så godt have været et af vores andre produkter, for de er i en klasse for sig. Det er mere end bare funktionelt træningstøj. Du kan se det produkt vi er indstillet med på dette link http://shop.premiumsX-Bionic The Trick

Og her er produktet så.

The Trick Front Women

The Trick Front Women