Vi havde vores løbe ambassadør Mikaela Gudkov på en af de længere ture denne weekend. Mikaela løb fyr til fyr 59 km. De som kender ruten vil vide, at ruten er laaang, kupperet, med trapper, bakker og vekslende underlag.

Påklædning er måske ikke afgørende, men rigtig påklædning er det, som afgør hvilken løbeoplevelse du får, og derrmed i sidste ende også hvordan det går dig.

(Tekst Mikaela Gudkov)

Ultraløbet fyr til fyr!
Jeg havde et fantastisk løb. Vejret var rigtigt løbevejr. 5-8 ingen vind, og dejlig forårssol?.
Jeg havde valgt den perfekte påklædning. Effektor t-shirt med sleevs, håndledsvarmer og effektor kompresionsstømper. Jeg skulle ikke stoppe for at justere på påklædningen en eneste gang. Og at løbe 60 km gav ingen vabler?.
En tilskuer heppede og råbte efter mig: “Jeg er vild, med dit outfit…”. Og nu ved jeg hun har ret. Det er for lækkert?.
Selve løbet er en utrolig smuk tur, som jeg klart kan anbefale. Det var 2. gang jeg deltager i dette løb.