Peter Marius Jensen (19) langrendsløber

Jeg er 19 år og dyrker langrend. Min far har løbet rulleski og været skiinstruktør i Norge for mange år siden. En dag for 3 år siden (da jeg var 16 år), fandt jeg et par gamle rulleski i kælderen og prøvede dem af ude på kalvebod slette. Efterfølgende deltog jeg i skiklubbens rulleski træning og cross fit. Derfra udviklede det sig og jeg deltog ved DM på gamle ski og uden erfaring, men havde en super god oplevelse, og fik en lyst til at forbedre mig derfra. I starten trænede jeg meget alene, og min motivation var derfor lysten til at forbedre mig, og gøre det bedre til det næste DM. Siden har jeg forbedret mig markant både i de internationale FIS løb og til DM, og til DM 2015 modtog jeg også årets talentpris og Københavns skiklubs talentpris.

læs mere