……Så er det ikke nødvendigvis fordi, at du er løbet ind i et rollespil eller det er Halloween –  du har bare mødt X-Bionic ambassadør Jakob Carlsen på vej til træning. En træning, som skal passes ind i en travl hverdag, mens chilygryden står derhjemme og simrer.

 

Om at forberede sig og finde tid til træning i en travl hverdag

Tidligt hjem fra arbejde, sætte ris over til aftensmaden (chiligryden fra i går), så de kan koge mens jeg gør mig klar til dagens træning. Cykelstellet skal spændes på rygsækken, hvordan var det nu det var, det er nogle måneder siden jeg gjorde det sidst. Og den store sadeltaske jeg skal have på maven med drikkeblæren udenpå, den har jeg ikke fundet ud af hvordan jeg skal montere.

Da jeg er klar til at komme afsted er det næsten blevet tusmørke, vinteren står for døren. De forbipasserende kigger noget efter mig da jeg spadserer gennem Valbyparken med cyklen spændt på ryggen, taske på maven og hjulene i hænderne sikret med en cykelslange hver, der går gennem navet og om håndleddet. Nogle rollespilsudklædte børn kigger ekstra meget, øhhhh, det er da ikke mig der er klædt mærkeligt ud, tænker jeg. 14,5 km på 2 1/2 time bliver det til i dag.

Jeg skal vænne mig til den uvante oppakning, de nye cykelsko fra Pearl Izumi der skulle være rigtig gode at gå i, skal gåes til. Det er lidt skørt det her tænker jeg, men løbet i Arizona jeg skal køre til april involverer en 37 km vandretur gennem Grand Canyon med cyklen på ryggen, og det er jeg nødt til at træne.

Der er også mange småjusteringer i oppakningen der skal på plads. Til turen i dag havde jeg (under regntøjet) X-bionics Effector Trail Running trøje på, Spyker BQ-1 lægkompression og mountain bike strømper, også fra X-Bionic. (af Jakob Carlsen)

 

X- Bionic. Hvor funktionalitet forenes med innovation og teknologi.