Baselayer testet af en af vores ambassadører

Meget behagelig at få på. Stoffet smyger sig behageligt om overkrop og arme. Det er X-BIONIC’s klassiske tætsiddende model. Syninger og mønstre passer perfekt. Andre end jeg har prøvet denne model – og dette med stor tilfredshed.

Billedet stammer fra “The blind team” som brugte denne model til Artic Circle Race.

IMG_5598

Modellen er tætsiddende og den giver dig dermed maximal bevægelsesfrihed. Denne baselayer er forsynet med kølende funktioner både på front og på ryggen. Det er meget tydeligt, at det virker. Du sveder mærkbart mindre, og jeg kan mærke når jeg er ude og træne mere end en time af gangen hvordan trøjen virker temperaturregulerende – det kommer især til udtryk når jeg oplever hvor varm jeg er i mit ansigt, og sammenholder det med min krops temperatur. Der er en markant forskel.

Der kan også skrives meget teknisk om dette produkt. Det afgørende er imidlertid, hvordan denne teknik fungerer. Og den behagelige og komfortable følelse kan altså sammenholdes med at produktet faktisk har en mærkbar kølende effekt.

Energy Accumuklator EVO kan af samme årsag anvendes såvel når det er koldt som varmt. Den giver kroppen en passende varme, når den har brug for det, og virker kølende, når din krops temperatur stiger.

Er den pæn ?   Ja det synes jeg, den er smart.