Motion og idræt optræder i mange former

Hos X-BIONIC arbejder vi med et ambassadør-team, som optræder i vores tøj. En X-BIONIC -ambassadør er en person for hvem hans eller hendes dedikation for sin sport er lidt ud over det sædvanlige.

Det er ikke et spørgsmål om, at ambassdøren skal være den bedste eller den hurtigste indenfor sit område. Det er vigtigere, at ambassadøren  repræsenterer sin sport på en måde, der kan inspirere andre til enten at gøre det samme, eller noget som minder om.

Dermed også sagt at sport, motion og idræt optræder i mange former. Det forsøger vi at vise gennem vores ambassadører som alle er stærkt dedikerede indenfor løb, cykling, svømning eller noget helt fjerde. En X-BIONIC -ambassadør er det gode eksempel indenfor sin sportsgren. Vores ambassadører er synlige til konkurrencer, for uden synlighed kan du ikke optræde som det gode eksempel – som den gode ambassadører

Vi følger vores ambassadører her på siden, og vi lægger info op på Facebook, når de deltager i løb, konkurrencer, stævner eller har haft en særlig bemærkelsesværdig trænings tur –  for husk –  at det er gennem træningen, at vi når vores mål.