Specialbutikker der gør en forskel

Hos Premiumsport stiller vi skarpt på nogle af vores vigtigste samarbejdspartnere.

 

Specialbutikkerne har hvert sit særkende og sine kompetencer. Specialbutikkerne tilstræber på forskellig vis at skabe sin egen kant, at have sine områder, hvor de skiller sig ud fra resten af markedet.

Den første butik er naturligvis – naturligvis befinder sig i det hastigt voksende outdoor segment.

Naturligvis ny samarbejdspartner for Premiumsport

Naturligvis består af to butikker beliggende henholdsvis på Frederiksberg og Lyngby. Naturligvis kan trække sine rødder tilbage til 1906, men er stadig agil og forandringsparat, nysgerrig og kundeorienteret. Butikkerne har alt indenfor outdoor og udeliv.

 

Naturligvis henvender sig til det stadig voksende outdoorsegment. Interessen for udelivet er steget betragteligt de seneste år. Det handler om sundhed, og det handler om det at have et aktivt liv – også i en sen alder med en naturlig interesse for natur og oplevelser.

 

Naturligvis er et koncept, hvor der er passion og gode kompetencer indenfor den personlige rådgivning. Det er personale der selv dyrker, og selv har en naturlig interesse for udelivet. Det fornemmer du straks du taler med dem. Personalet deler gerne egne oplevelser og erfaringer – man bliver let revet med.

Hos Naturligvis finder du On produkter

Hos Naturligvis finder du 3 kategorier af fodtøj fra On.

 

  • On Cloudwaterproof en hverdagssko eller sneakers som du kan bruge som hverdagssko. Skoen er vandtæt og åndbar på samme tidspunkt. Det gør dette til en god commuter sko, hvor du skal vælge en sko til brug over hele dagen, hvor du skiftevis har brug for at være inde og ude. On Cloudwaterproof skoen til dig som har en naturlig aktiv hverdag.
  • On Cloudventure en trailssko, som henvender sig til trailløberen eller speedhikeren. Den person, der søger en let sko til et udfordrende terræn. On Cloudventure har det der skal til for at kunne begå sig i bjergene, på bakkerne og på underlag som stiller større udfordringer.

  • On Cloudrock som er en let hikingboot. Velsiddende hiking/vandrestøvle, der har taget løbeskoens lethed med sig, hvor funktionalitet og komfort går hånd i hånd. Vi påstår gerne, at dette er en helt speciel støvle/sko.

 

Besøg Naturligvis her

Naturligvis Outdoor København
Gammel Kongevej 119
1850 Frederiksberg C.
33 21 30 30 #1
mail@naturligvis.com

Naturligvis Outdoor Lyngby
Lyngby Hovedgade 62
2800 Kongens Lyngby
33 21 30 30 #2
mail@naturligvis.com