Kolde fødder på ski er bare “no go” – eller tæer der fryser.

To ting der kan flytte opmærksomheden væk fra skiløbet. Det skal bare fungere det med skistøvler, strømper og temperatur. Ikke for meget ikke for lidt – og gerne gennem en hel dag på ski.

Du kender situation når du står på ski, du er måske ude en hel dag. Så dit valg af skisokker om morgenen forfølger dig hele dagen. Du kender nok også fornemmelsen af at strømper skal bare sidde ordentligt, de må ikke glide ned, de må ikke krympe sammen – du kan ikke bare justere på denne del. Det skal bare fungere.

Omvendt kender du også betydningen af velsiddende skisokker, når du er ude – det skal være sådan, at du ikke bemærker dem, at du ikke tænker på dine fødder i forhold til kulde og varme. De bedste skisokker er dem, som du slet ikke bemærker.

Fåes i flere forskellige farver X-Bionic ski control 2.0

X-Bionic Skisok – Ski Control 2.0

X-Bionic ski control 2.0

X-Bionic ski control 2.0 giver dig en velfungerende, støttende og tempererende ski fornemmelse – let kompression der hjælper på dit venøse tilbageløb, beskyttelse af dine skinneben mod den hårde støvlekant. X-Bionic ski control 2.0 har en række detaljer, som du for alvor først for øje for, når du prøver denne model.

Hvor finder du så lige

Du finder X-Bionic Ski Control 2.0 hos

Steep & Deep

Snow Fun

Surf & Ski.  

Surfline 

Skibutikken Silkeborg

 

Vejl pris kr 199,-

2 stk. for kr 300,-