Racing Denmark har sit udspring i Silkeborg og ikke mindst Silkeborg omegn. Det er i dette område, at du finder nogle af de bedste forhold for trailløb i Danmark. Gode bakker, smukke udsigtspunkter og skove, som strækker sig så langt, at du kan blive helt træt.

 

Racing Denmark udspringer af en eventvirksomhed. En virksomhed som arrangerede trailløb, ultraløb, mudrace og andre toughløb, hvor løbere mødtes og dystede i et noget anderledes terræn. De mange løb og den tætte kontakt med løberne blev springbrættet til at åbne den første butik i Silkeborg.

 

Racing Denmark er siden åbningen af den første butik, flyttet til nye og større lokaler i Silkeborg. I Silkeborg har Racing Denmark  en særdeles flot butik, hvor der er plads til at vise udstyret på en ordentlig måde i gode omgivelser. For en trailnørd er det en fornøjelse at bevæge sig rundt i butikken, hvor du finder mange spændende ting – også ting som du ikke lige vidste, at du manglede.

 

Racing Denmark har dybe rødder i Trailmiljøet

Racing Denmark har sine rødder i trailløbet, og Racing Denmark er fortsat initiativtager til en række trailaktiviteter både klassiske trailløb og de lidt mere skæve løb. Racing Denmark hjælper på den måde fortsat løbere til at få nogle endnu bedre oplevelser. På den måde samler butikken fortsat løbere om fælles oplevelser – det som startede det hele.

 

Se Racing Denmarks aktiviteter her

 

Trailløb fylder meget, men Racing Denmark er meget mere end trail

Trail fylder meget hos Racing Denmark, men du finder også fuldt sortiment indenfor landevejsløb, og mange løbere passerer hver dag en af de tre butikker som ligger i Silkeborg, Viborg og senest Århus.

Personalet hos Racing Denmark er selv løbere, og har på den måde testet og prøvet de fleste af de produkter, som du finder i butikken. En grundig løbestilsanalyse er omdrejningspunktet for enhver rådgivning omkring nye løbesko. Analyse og dialog med kunden sikrer et godt valg når det kommer til løbesko.

 

On Løbesko er en naturlig del af sortimentet.

Racing Denmark har været med fra starten da On blev lanceret i Danmark. Racing Denmark har fra start haft fokus på On skoenes hurtighed og lethed. Det bærer butikkens sortiment også præg af. Med et sortiment bestående af Cloudflow, Cloudace, Cloudswift samt Cloudstratus finder du et sortiment som appellerer til både den hurtige løber og til langdistanceløberen.

 

On Cloudflow – en hurtig let sko til det faste  underlag

Cloudace – Skoen der samler det bedste fra alle verdener

On CloudAce – Løbeskoen der blev udviklet på toppen af On’s sortiment med det formål at udvikle den bedste løbesko, hvor man tog det bedste fra alle modeller. Resultatet er blevet en sko der forener komfort stødabsorbering og veltilpashed – Til løberen der efterspørger lidt ekstra. Som altid med On, er intet er overladt til tilfældighederne.

Cloudswift

Cloudswift er udviklet som en langdistanceløbesko, men mange har også taget denne sko til sig på grund af dens design. Findes i mange farvekombinationer.

Cloudswift – Løbeskoen hvor On for første gang introducerer Helium materiale i mellemsålen. Materialet som bevarer den samme densitet (fasthed) uanset temperaturpåvirkninger. Helium bevarer også sin fasthed således at stødabsorberingen forbliver den samme også efter længere tid

Cloudstratus – ekstra stødabsorbering

Denne sko er den af On’s løbesko der henvender sig til løberen, der har brug for ekstra stødabsorbering. On Cloudstratus er forsynet med patenterede speedboard der sikrer godt afsæt og god fremdrift selv når der er så markant stødabsorbering.

Cloudstratus – ekstra stødabsorbering ekstra komfort.

 

 

Racing Denmark forhandler de nævnte On Sko. Læg vejen forbi Racing Denmark hvis du søger et godt råd, ønsker inspiration og naturligvis når du skal have godt udstyr.

 

Her finder du Racing Denmark