Sådan opnår du en endnu bedre marathontid – Det handler om sekunder pr kilometer.

Forestil dig, at du på toppen af din forberedelse kan forbedre din præstation med 2-3 %

 

Når du stå ved startlinien til dit næste løb, det være sig marathon eller noget helt andet, så har du ikke bare trænet i dagevis, du har trænet i ugevis og formentlig i månedvis. Du har tilrettelagt dagene op til din konkurrence, du har taget alt i betragtning for at optimere din præstation.

 

Du har formentlig forberedt enhver tænkelig detalje for i den gode forberedelse ligger detaljen gemt– og det er i detaljerne, at marginalerne gemmer sig.

 

Kroppen udvikler varme ved høj intensitet

Du ved at kroppens temperatur stiger ved høj aktivitet, vi sveder når vi løber, nogen mere end andre. Du har formentlig også bemærket, at du sveder mere i noget tøj end noget andet. Løb f.eks. i en bomuldstrøje og se hvad der sker – den er ganske behagelig at have på, men komforten reduceres når du træner i den.

 

Teknisk løbetøj kan nedsætte din kropstemperatur og hjælpe dig til et bedre resultat

Der findes teknisk løbetøj, der får dig til at svede mindre. Det er relativt enkelt, det handler om, at kroppen skal kunne frigive sin overskudsvarme.

Hvis ikke kroppen kommer af med overskudsvarmen tilstrækkeligt hurtigt, så sveder vi, og kroppen bruger energi på at køle. Den energi der bruges på at køle din kropstemperatur ned, fragår noget andet – og du kan ikke præstere helt så godt.

 

Bedre performance gennem valg af teknisk løbetøj

Men forstil dig, at dit løbetøj hjalp dig til at bevare en kropstemperatur så tæt på 37 grader som muligt, så ville du ikke skulle bruge unødig energi til at køle, og du kunne bruge mere energi på at præstere.

Det er videnskabeligt bevist, at X-Bionic hjælper dig til at bevare en mere konstant kropstemperatur, du sparer energi, som kan bruges til noget andet. Dette ud fra en alt andet lige betragtning.

Det er ikke doping, men det hjælper dig til en bedre præstation – det hjælper dig til en lille fordel. Og når du nu alligevel har trænet så meget og forberedt dig så godt, hvorfor så ikke tage det sidste med.

 

Vælg den rigtige løsning til den konkrete præstation

Mød os på Copenhagen Marathon Expo og få en dialog om hvad du skal vælge af tøj for at præstere bedre. Lad os få en dialog om du skal vælge X-Bionic trick eller om du skal vælge X-Bionic effektor – forskellen ligger i detaljen.