X-Bionic Trail Run Effektor – Den bedste Trailløbetrøje og din nye favorittrøje (måske)

 

X-Bionic Trail Run Effektor er en helt særlig trailtrøje – måske den bedste af sin slags.

Som trailløber er du bekendt med den udfordring enhver trøje kan give dig, når du er ude flere timer af gangen, hvor du bevæger dig med skiftende intensitet, og hvor du kan møde skift i temperatur og nedbørsmængde. Det kræver en trøje, der kan tilpasse sig lidt af hvert – noget de færreste trøjer kan, men X-Bionic Trail Run Effektor kan ….

X-Bionic - Effektor Trail Running Powershirt Short Zip Up

Trail Run Effektor shirt fra X-Bionic – Måske verdens bedste trail trøje

Løberygsæk og varmeudveksling på ryggen – en konstant udfordring

Hvis du som trailløber har bare en lille rygsæk på, så har du måske prøvet fornemmelse af en rygsæk, der ikke sidder helt fast på ryggen, som bevæger sig både vertikalt og horisontalt. Du har i sådanne situationer formentlig også oplevet, at du ikke kan komme af med varmen på de områder, hvor rygsækken er i kontakt med din krop. Meget naturligt for dampen kan ikke slippe væk, og bliver dermed til fugt.

 

Trail Run Effektor er en trailtrøje som arbejder med disse temperatur ændringer, køling og friktion. X-Bionic effektor trøjen udviklet og designet på en måde, så Trail trøjen giver dig en optimal temperaturregulering – Trail trøjen varmer dig, når du er kold, og den køler dig når du er varm – dette gennem X-Bionics patenterede 3 D’ termoregulering. Med eller uden løberygsæk, så opnår du med X-Bionic Trail Run Effektor en mærkbar bedre temperaturregulering – helt konkret så sveder du mindre, og du vil muligvis ikke opleve, at din trøje bliver våd

 

Pasform og fit

X-Bionic Effektor trailtrøje er en tætsiddende trøje – det sikrer en god komfort og maksimal termoregulering. Trailtrøjen har særlige køleriller på de områder, hvor kroppen afgiver mest varme – og på den måde giver trøjen mere regulering på de udsatte områder. Det er særligt tydeligt på ryggen, hvor du afgiver en del overskudsvarme og ikke mindst, hvis du har rygsæk på. Når du løber, vil dette typisk være et område, hvor de fleste løbetrøjer bliver meget fugtige.

Hvis du bliver fugtig her kommer kroppen til at bruge energi på at køle/varme den del af din krop, og du vil opleve, at løberygsækken lettere kommer i bevægelse – Det giver en uheldig rotation i overkroppen. Og du bruger unødig energi bare på at fastholde din stilling. Energi du i stedet kunne bruge på at bevæge dig fremad.

Her kan du bestille din nye Trail trøje fra X-Bionic

Konstrueret så løberygsækken bliver holdt fast – du fortsat kan afgive varme

Omkring skuldrene – på det område, hvor en løberygsæk hviler mod din krop med seler eller stropper, vil du se, at stoffet giver modstand – der er friktion i den del af stoffet. Det betyder, at løberygsækken bliver holdt på plads, det giver mindre rotation og bevægelse, og du vil bemærke at også her, er der kølefunktioner.

Trøjen går lidt op i halsen for bedre at kunne beskytte mod den friktion, der kan være mellem løbe rygsækken og din nakke / hals.

X-Bionic Trail effektor er forsynet med half zip lynlås i halsen, så du kan lyne ned og få mere ventilation til din brystkasse.

En helt igennem velgennemført trailtrøje som har et hav af detaljer med det for øje, at give trailløberen den bedste og mest komfortable oplevelse, særligt når der løbes med rygsæk, når dagen er lang, og du måske oplever ændringer i temperatur og nedbør.

 

Måske din kommende favorittrøje.