Mads Frank Institute of Sports og X-Bionic i samarbejde

X-Bionic ved Premium Sport i Danmark, har indgået samarbejde med Mads Frank Institute of Sports. Vi har fulgt Mads Frank og hans på  særdeles høje ambitionsniveau på den ene side og på den anden side hans benhårde struktur i sin tilgang til sine projekter. Det gælder både hans projekter som (ultra) atlet og hans projekter nu som forretningspartner.

Et multicykelhus i Odense

Mads Frank har taget initiativ til at åbne et special værksted, et sportshus, en klinik en…… man kunne fortsætte et sted der rummer mange funktioner og tiltag.

Mads Frank formulerer det selv således

Jeg har længe følt at Odense og Fyn…ja, Danmark har manglet noget. Igennem mine år på landevejen oplevede jeg, at det var svært at finde de rette kompetancer under samme tag. Bikefitter et sted, coach et andet osv. Men hvad med synergien i at min bikefitter og coach kender til både årsagen til min position, min træning, min kost og rent faktisk kender mig? Ja, hvad nu hvis denne var en og samme person?

Hvad hvis denne kunne rumme både eliten og weekendkrigeren? Have forståelse for både den unge atlets behov for at vejledning og evnerne til at lære en gammel hund nye tricks?

Hvad hvis jeg som erhvervsaktiv ønsker at indgå i netværk, der ikke stiller krav til mig, udover lysten til at indgå i et cykelnetværk med ligesindede? Et mødested, klubhus og netværk i et. Hvad hvis min virksomhed mangler et inspirerende og alternativt sted at afholde møder for medarbejdere, kunder og andre interessenter?

Hvad hvis jeg, som fan af cykelsport, savner et sted at mødes med andre ligesindede og nørde udstyr, se Tour og Roubaix, komme til underholdende arrangementer med inspirerende historier leveret af autentiske personligheder?

Hvad hvis hele herligheden var tilgængelig uafhængigt af store brands og koncepter? Hvad hvis konceptet netop var konceptløst? At god service, kompetence, autencitet og nøje udvalgte produkter blev tilbudt mig på baggrund af mine behov.

Hvad hvis alt ovenstående fandtes et og samme sted? Hvad hvis det fandtes i Danmark, Fyn…ja, Odense? Cyklisternes by.

 

Premium Sports samarbejde med Mads Frank startede på den måde, at vi leverede X-Bionic cykeltøj til Mads Frank personligt. På et meget tidligt tidspunkt så vi at her var der tale om noget særligt. På samme måde som Mads Frank søger det ekstreme i sine projekter, søger han også det bedste indenfor beklædning og udstyr – og der var valget faldet på X-Bionic cykeltøj. Vores samarbejde kan således føres længere tilbage, og bygger på Mads Franks egne erfaringer.

Det er således også med både glæde og stolthed fra vores side, at Mads Frank har valgt at tage X-Bionic ind i sortimentet. Faktisk er det det eneste cykeltøj, der forhandles.