Kun for Kvinder

Det er skønt at løbe med en løbe bh som føles tør

Løbe bh er måske et lidt overset område. En løbe bh skal sidde godt, og den skal støtte, men den skal mere end det. Du behøver ikke nødvendigvis gå på kompromis her.

 

Test ved Cathrin Dunker

Jeg er en moden kvinde, der har løbet i mange år. Jeg har prøvet lidt af hvert, når det kommer til forskellige løsninger med løbe bh. Lige fra at løbe med en top, alm. løbe bh og senere forskellige sports bh’er. Og der er heldigvis sket en hel del på dette område.

Som kvinde ved du, at det er et tilbagevendende problem. Du kan ikke være foruden – og en almindelig bh er bare ikke anvendelig. Jeg har hidtil løbet i diverse sports bh’er, og det har hidtil været den bedste løsning for mig. Ingen nævnt ingen glemt.

Løbe BH fra X-Bionic Reva Sports BH

Løbe bh fra X-Bionic. Holder dig varm også efter træningen.

Test af X-Bionic løbe BH model X-Bionic Energizer Sports BH 4.0

Jeg har gennem et par uger løbet med X-Bionic løbe bh Reva Sports bh. Jeg kender i forvejen X-Bionic idet jeg løber i Trick trøjen og X-Bionic trick tights. Herfra kender jeg X-Bionics temperaturregulerende egenskaber, hvor man kan svede uden at blive fugtig og kold. Så forventningerne til løbe bh var ganske høje.

 

Mit indtryk

Mit første indtryk af denne løbe bh er, at den er nem at tage af og på, det er ikke uden betydning særligt når den skal tages af. Jeg føler at den har en god pasform, og den er velsiddende, også når jeg bevæger mig vertikalt altså op og ned, går op og ned i knæ. Jeg har ikke en stor barm, men kan godt mærke forskel på en bh, der hhv. støtter godt og mindre godt.

Jeg har slet ikke det samme behov for ”at flå løbe bh’en af” efter en løbetur.

Men der hvor jeg for alvor oplever at løbe bh’en fra X-Bionic er anderledes og bedre er, at den ikke bliver klam, tung og fugtig. X-Bionic forbliver tør, varm og bevarer dermed også sin støtte – Jeg har slet ikke det samme behov for ”at flå løbe bh’en af” efter en løbetur. jeg er færdig med klamme løbe bh’er. Jeg løber oftest omkring 60 min, og når jeg er retur er bh’en fortsat tør.

Konkret betyder det også, at det er lidt mere behageligt at stå og være social efter træningen, uden at skulle stå og føle sig kold, fugtig og meget lidt veltilpas – Med løbe bh fra X-Bionic er der mere tålmodighed efter træningen.

Du finder X-Bionic Sports bh her