X-Bionic var godt repræsenteret på Løberejsers tur tværs over Tramuntana bjergene i november – Det blev en tur, hvor vejret overraskede en smule. Køligere, mere nedbør og friskere vind end forventet. Forhold som stiller større krav til udstyret.

X-Bionic Trick – et produkt i en klasse for sig – “Det kan bare noget ekstra” som en deltager formulerede det. Det må ikke være tøjet, der distraherer dig, og giver dig problemer.

På en tur hvor der løbes 4-6 timer dagligt i vekslende terræn og i skiftende vind og vejr, så skal der træffes nogle vigtige valg om morgenen, når man vælger dagens beklædning. Ikke for varmt og ikke for koldt. Du skal klæde dig på, så du ikke bare har det godt efter 15 min, men også efter 1-2 timer og gerne også, når du kommer ud på den anden side af 4 timers løb – Trætheden og de ømme ben, kan der næppe ændres på, men hvis du distraheres af tøj, der ikke fungerer, så fylder kulde elle varme mere end, hvad godt er.

På tværs af Tramuntana bjergene kræver særligt udstyr

På Løberejsers tur til Mallorca fik deltagerne udleveret en X-Bionic Trick trøje. En enkelt af deltagerne havde tidligere erfaringer med X-Bionic, for de øvrige var det et nyt produkt.

X-Bionic Trick er et særligt produkt, meget velfungerende, når du er ude flere timer af gangen med moderat til høj intensitet. Nogle af de kommentarer der blev samlet sammen lød således:

  • Man sveder jo slet ikke
  • Man bliver slet ikke kold
  • Hvor er den dejlig at have på
  • Trøjen lugter slet ikke, selv om man har løbet i den

Nu skal man naturligvis skrive at ens egne produkter er noget særligt – og det gør vi også her. Men de kommentarer du læser her, er kommentarer oplevet af personer, som ikke tidligere har løbet i X-Bionic tøj.

Her finder du X-Bionic Trick, hvor du også kan læse lidt mere om produktet.

 

Her kan du læse om Løberejser