Præstationsmæssige fordele gennem bedre teknologi – X-BIONIC Accumulator og X-SOCKS

Atleterne på det Schweiziske skilandshold er udstyret med det bedste udstyr fra X-SOCKS og Energi Accumulator undertøj fra X-BIONIC. Energy Accumulator er testet i Audi´s vindtunnel med de bedste aerodynamiske egenskaber observeret nogen sinde. Dette giver en forspring i forhold til de andre nationers atleter.

Med træning og talent når du langt

Talent og god træning rækker langt, men forskellen kan ligge i detaljen – detaljen for det Schweiziske skilandshold kan ligge i Energy Accumulator, som opskriften til succes.

X-BIONIC teknologien hjælper til en optimal thermoregulerende effekt gennem tekstilets 3 dimensionelle struktur, som sikrer en bedre og mere stabil kropstemperatur. En stabil kropstemperatur hjælper atleten til en bedre præstation. Atleten køles, når vedkommende er varm, og varmes, når vedkommende er kold. Når kroppen ikke skal bruge tid på at temperaturregulere, er der mere energi til selve præstationen. Derudover yder undertøjet en kompression der har den positive effekt at blodcirkulationen øges hvorved der sker en mindre ophobning af mælkesyre i blodet. Det resulterer i øget ydeevne samt hurtigere restitution.

Det Schweiziske skilandshold er i øjeblikket verdens bedste

Det Schweiziske skilandshold bruger X-SOCKS og Energy Accumulator undertøjet til træning og til konkurrence – og det giver dem en målbar fordel. Her i starten af 2021, er det Schweiziske landshold rangeret som nummer 1 på verdensranglisten.

 

Teknologien gælder i forhold til den absolutte elite, men det giver også en fordel og et forspring for hverdagsmotionisten, hvad enten denne er skiløber, løber, står på rulleski eller dyrker anden energikrævende sport, hvor kropstemperaturen konstant ændres i takt med intensiteten hos atleten og temperaturen omkring udøveren. Kompressionesfordelen ifht. extra ydeevne samt hurtigere restitution giver optimal komfort – igen noget enhver sportsudøver vil kunne have glæde af.

 

Du finder X-Bionic hos vores forhandlere;

X-Bionic kan være et forspring til bedre præstationer.