Kasper Laumann Hartlev

Kasper Laumann Hartlev

(Indlæg af Kasper Laumann Hartlev)

Så blev det officielt – 8/5 skal jeg repræsentere Danmark til EM i Duathlon i elitefeltet, når Powerman Denmark indbyder til fest på cykel og i løbesko!!

22 af Europas skarpeste duatleter er med i elitefeltet hos herrerne – heriblandt er vi tre danskere: Søren Bystrup Jacobsen og Chris Fischer Triathlon har mange flotte resultater med i bagagen, og jeg er satme stolt over at repræsentere Danmark på HJEMMEBANE sammen med så skarpe atleter. Og selvfølgelig også kæmpe respekt til Susanne Svendsen og Maja Stage Nielsen, som er med i kvindernes felt – you rock!

Personligt bliver Powerman Denmark selvfølgelig en kæmpe oplevelse – ser jeg på startlisten er der godt nok mange ”verdensstjerner” inden for duathlon-sporten. Den får fuld gas, men omvendt er jeg også klar over, at jeg ikke bliver europamester – i år!

Læringsprocessen er først lige begyndt, og jeg er på en længere rejse, der i 2018 forhåbentlig skal kaste podieplaceringer af sig til EM/VM – det er målet, og jeg tror på det!

Nu venter en vigtig måned – og så GLÆDER jeg mig som et lille barn til at give den MAX GAS 8/5 i København. Følg lidt med på Kasper Laumann Hartlev – Athlete, hvis det har interesse smile-humørikon.

Det er vidst også på sin plads med en ydmyg tak til alle jer, der gør det muligt for en ung studerende som mig, at sætte et stærkt setup sammen – Giantcopenhagen.dk, X-BIONIC Danmark, SYNERGIsport, Garmin VIRB, GripGrab Danmark, MitoActive, LapioRaces – og selvfølgelig også til løbeklubben gennem mange år Blovstrød Løverne, triklubben TRI4 samt Kristina og Laurens – jer har jeg sgu også trukket en del på i tidens løb smile-humørikon.

Og selvfølgelig familien og Triatlet – Stine Bækgaard, som altid liiiige skal skubbe mig lidt ekstra wink-humørikon – det er satme vigtigt, at have basen på plads!

Vi ses på Islands Brygge 8/5!

————————————————————————————————————————————

Artic Circle Race over 3 dage – The Blind Team. Et par af deltagerne havde X-Bionic baselayer som en del af udrustningen. (fremgår af billedet). Og holdets kommentarer, som Claus Geleff skriver ” Jeg selv blev nr. 9 all-over i herreklassen og nr. 4 i min aldersklasse. Jeg er 43 sek. fra en 3. plads, så jeg er ikke helt tilfreds…”.

Men et fantastisk løb og jeres svedundertøj er helt suverænt. smile-humørikon

Flot billede i flotte omgivelser

IMG_5598

Nogen billeder er vi bare særlig stolte af. Her et billede af H.K.H Kronprins Frederik ved “Danmark til OL” iført X-Bionic tøj.

————————————————————————————————————————————-

H.K.H Kronprins Frederik iført X-Bionic performance tøj

H.K.H Kronprins Frederik iført X-Bionic performance tøj