Testløber Mikaela Gudkov – løber 40-70 km pr uge små såvel som længere ture

Jeg har løbet i denne sports-bh tilsvarende trusser. Jeg har både løbet ude og indedørstræning.

Det er meget behageligt at have på. Ingen syninger eller hægter, og god plads til pulsbælte også. Selv indendørs hvor det bliver varmt og svedigt, føles specielt trusserne tørre. ?? (Mikaela Gudkov)

Hos X-Bionic har vi en del test personer, som tester vores produkter indenfFullSizeRender (2)or henholdsvis løb, cykel og ski. Vi lægger stor vægt på, at vores produkter skal prøves og testes i de rigtige omgivelser. Gerne af eliteudøver, supermotionister eller af hverdags motionister. Det er vigtigt for os, at få hele denne pallette af testpersoner med, det er forskellige ting en motionist efterspørger i forhold til en eliteudøver. Komfort er ikke nødvendigvis det samme om du træner 3 gange om ugen versus 1-2 gange dagligt.

Vi vælger altid at gengive de anmeldelser som vi modtager fra vores testperson så originalt som vi modtager dem. Vi tror det giver støre troværdighed.

Formålet med disse test er, at det skal tilføre os som leverandører viden omkring vores produkter i brugssituationen, og det skulle gerne give brugere inspiration til at efterspørge vores produkter.