Rulleskisport – et portræt af en butik som går imod strømmen

God rådgivning er ikke plads krævende – stor viden kan udfoldes på trang plads

 

Rulleskisport finder du i Hellerup på en sidevej til Strandvejen. Rulleskisport er en af Premiumsport bedste samarbejdspartnere målt på omsætning og sortiment. Rulleskisport har et stort  sortiment af On produkter og et bredt udvalg af X-Bionics tekniske træningsprodukter.

 

Rullesksisport er en klassisk specialbutik opbygget omkring nichen for rulleski og langrend. Begge segmenter er vokset markant de seneste par ifølge ejer Jesper Erlandsen, men både langrend og rulleski er fortsat en mindre idræt i Danmark.

 

Rulleskisport leverer et imponerende stykke arbejde på ganske få kvm. Butikkens areal er på 40-50 kvm. På disse kvadratmeter finder du solid rådgivning indenfor rulleski og langrend.

 

Sortimentet og brands er sammensat således, at butikken henvender sig til den mere krævende udøver eller den som vil komme godt fra start. Den atlet som godt vil have lidt ekstra eller bare vil være helt sikker på, at rådgivningen omkring produktet er på plads.

 

”Vi er meget bevidste i vores produktvalg, vi skal kunne stå inde for alle produkter – god rådgivning fordrer gode produkter”.

 

Allerede ved valg af produkter er der en selektering hos Rulleskisport – du skal som leverandør kvalificere dig for at være en del af sortimentet.

 

Det som for alvor adskiller Rulleskisport fra andre butikker er på rådgivningsdelen. Du rådgives af folk, som selv er passionerede atleter. Jesper Erlandsen er ejer af butikken, har selv stået rulleski og langrend i mange år. Jesper fungerer som træner, og har på den måde også et bredt netværk og en stor berøringsflade.

 

”Du behøver ikke ret meget plads for at levere god og solid rådgivning – Det er ikke antallet af kvm. som er afgørende for den oplevede rådgivning. Der kan være højt til loftet på selv få kvadratmeter”

 

Rulleskisport som butik er resultatet af en dyb produktindsigt udviklet på toppen af praktisk erfaring og teori. Rulleski er en del af de ansattes DNA. Det sikrer en empatisk og kompetent rådgivning. En rådgivning der har efterladt gode oplevelser hos kunderne, som der er blevet flere af.

 

Lidt af produkt sortimentet

En del af Rulleskisport sortiment er On Cloud. En løbe, trænings og fritidssko som henvender sig til både den seriøse atlet, og til den som motionerer regelmæssigt samt hele fritidssegmentet. On Cloud er en meget behagelig sneakers.

 

På tøjsiden fører Rulleskisport et bredt sortiment indenfor X-Bionic. Du finder både skitøj, cykeltøj og løbetøj. X-Bionic er ifølge Jesper Erlandsen noget af det mest tekniske træningstøj, som du finder på markedet. I særdeleshed, når det kommer til X-Bionic’s baselayer eller undertøj.

 

Her finder du Rullskisport: www.rulleskiport.dk