Restsalg On løbesko og X-Bionic performance tøj

Stort udvalg til skarpe priser til både damer og herrer.

Vi skal atter have gjort plads til nye produkter, og modeller fra denne og sidste sæson sælges ud til attraktive priser.

Over 2 dage slår vi dørene op, og sælger ud af restlageret. Du finder produkter indenfor, cykling, løb og ski.

Løbesko fra On. Vi har blandt andet følgende On Cloudflow den lette trænings og konkurrence sko, vi har Cloudsurfer, den hurtige træningssko til hverdagsbrug. Cloudsurfer har konverteret så mange løbere.

On Cloud

Du finder også et bredt udvalg af On Cloud, Den sko som mange har valgt som deres favorit fritidssko. Fåes i flere forskellige farver mange forskellige faktisk.

 

Trail – teknisk løb i udfordrende terræn

Vi har også trailsko til nedsatte priser. Flere farver og flere modeller.

Trailsko finder du også til restsalgspriser. Hvilke trailsko til hvilke typer træning – sko der gør en forskel i vanskeligt terræn

X-Bionic teknisk performance tøj

Flere modeller, flere farver men alle til attraktive priser. Det er nu du kan gøre en god handel. Du kender måske X-Bionic for det meget velfungerende skitøj. Træningstøjet er mindst lige så velfungerende især, hvis du er ude flere timer af gangen eller, hvis du er ude i hårdt vejr.

 

X-Bionic er det træningstøj du køber, når du godt kan mærke forskel.

 

På disse restsalgsdage har vi X-Bionic Trick, Effektor, EVO light,. Både overdele samt korte og lange tights. løbe og cykel jakker, veste og tilbehør. Mange ting at vælge imellem, og du kører næppe forgæves.

 

Kom forbi se og prøv produkterne , og lad os tage en snak om, hvad vi kan anbefale.

Lørdag ogsøndag 6-7. juni

Lørdag kl 11-14

Søndag kl 11-14

 

Du finder os på Greve Landevej 140, 2670 Greve Strand