Profil Kasper Schmidt

Kasper Schmidt er ny  On ambassadør og dermed endnu et skud på stammen blandt de atleter som vi ønsker at støtte og følge hos Premiumsport.dk. Vores ambassadører er personer med en sportslig mission udført på en måde, så andre kan blive inspireret af dem.

Præmier og medaljer vindes som bekendt i hverdagen til den daglige træning. Det er blot til stævnerne i konkurrencerne, at de bliver høstet. Når vi følger en ambassadør kigger vi både på træningen og hvordan det går på raceday.

Kasper Schmidt er en af vores yngste ambassadører. Kasper er 18 år, men kan allerede nu fremvise en bemærkelsesværdig Race Cv der går tilbage til 2012, så hans unge alder til trods, er der allerede samlet en del erfaring.

Drømme

Min største drøm – og langsigtede mål – er helt klart Ironman World Championship Pro feltet. Jeg drømmer rigtig stort, om det største man kan opnå indenfor Triathlon. At deltage på Hawaii, er det ultimative. Jeg går klart nok med mange forskellige drømme, der er så mange muligheder indenfor triatlon, både lang og kortdistance. Det ultimative for mig ville dog være Hawaii deltagelse.

Mine kommende mål

I 2017 har jeg 2 A-Mål. Det første mål er den danske DM-serie i elitefeltet (4 races). Jeg deltager i Junior klassen, blev sidste år samlet 3ér, men i år vil jeg stå øverst. Mit andet A-Mål er EM i Düsseldorf, sidste år blev jer nummer 12 i Lissabon, på en rigtig skuffende dag for mig (mavekramper). I år har jeg ambitioner om podiet, hvilket bestemt er muligt, på baggrund af de vindende tider fra sidste år. Jeg er på et andet niveau nu. Der er også et tredje mål, som jeg og min træner har arbejdet på siden oktober, nemlig at komme under 9.40 på 800m svømning, hvilket er landsholdskravet til Triatlon Landsholdet. Løbekravet har jeg bevist jeg kan klare.