Cloudflyer til hverdag og til de lange træningsture

Cloudflyer er til dig som søger en god komfortabel sko til hverdagsbrug. Til dig der søger en sko med god støtte og god stødabsorbering. Cloudflyer har et godt afsæt og fungerer også godt i nedslaget. Cloudflyer har en lidt bredere sål end mange af On’s øvrige modeller, det giver et mere skånsomt nedslag da du lander på en større flade, og der er mere til at dæmpe dine vertikale bevægelser. Konkret giver dette en bedre komfort, og du føler også, at du kan bruge en større del af din egen fod, idet hele trædefladen bedre kan aktiveres.

Cloudflyer er med sin særlige snøring med til at give et fast hold omkring vristen. Ingen unødig friktion i skoen, når Cloudflyer er korrekt snøret.

Cloudflyer er en sko der kan det, som de fleste løbere søger. En god hverdagssko, som du glæder dig til at sætte fødderne i – HVER gang.

Se hvordan skoen håndterer stabilitet og pronationsstøtte på en anderledes måde tilpasset din fod og dit nedslag.

Cloudflyer funger bedst på hårdt og fast underlag. På den måde opnår du det fulde udbytte af stødabsorberingen og den bredere sål – så dette er lidt af en citycruiser

Lige nu kan du få denne sko til restsalgspris. Der er tale om farver og modeller fra sidste år, men det ændrer ikke på skoens funktionaliteter.