X-Bionic atter at finde i stort sortiment hos Steep & Deep

Så er skisæsonen indledt. Vi er atter kommet på plads hos Steep & Deep i Holte med X-Bionic. Vi havde sammen med Steep & Deep en stærk sæson fra 2017/2018, hvor vi havde vores hidtil bedste sæson. Her på tærsklen af sæsonstarten, er forventningerne derfor også ganske høje.

X-Bionic har været en del af Steep & Deeps sortiment i flere sæsoner. X-Bionic er tekniske produkter, der prismæssigt ligger i den høje ende, X-Bionic er meget tekniske produkter, som henvender sig til de kunder, som efterspørger lidt mere. Som følge af dette, kræver det både indsigt og viden at kunne sælge X-Bionic produkter. Noget de har været gode til hos Steep & Deep, hvor man er god til at forklare, hvad de forskellige produkter kan.

Frank butikkens indehaver forklarer det således.

”X-Bionic er for os det sikre valg for den kræsne kunde. Det gælder både den person, som skal afsted en eller flere gange på en sæson. Hvis ikke du kan holde varmen, eller hvis du ikke kan komme af med for meget varme, så kan dette ubehag ødelægge oplevelsen ved at stå på ski. For Steep & Deep er X-Bionic det sikre valg på den måde, at vi ved, at når vi udleverer produkterne til kunden, så kan vi stå inde for, at det fungerer. Og vi oplever, at det ene produkt sælger det næste”.

Specialbutik med individuelleløsninger

Steep & Deep har specialiseret sig i løsninger til skipublikummet og er efter eget udsagn Danmarksmestre på området. Der rådgives omkring ski-og støvlevalg både alpint og nordisk,og støvler tilpasses. Individuelle løsninger til individuelle fødder.

Det gode rådgivning når det kommer til tilbehør, starter indefra. Du skal være varm – men ikke for varm på kroppen. Her er valget ofte X-Bionic.

Søger du et godt område omkring skiløb og tilbehør, så finder du det hos Steep & Deep

Her finder du Steep & Deep