Denne måned trækker vi lod om en On Cloud løbesko. On Cloud er en letvægts løbesko endda i den helt lette ende. Producentens egne ord “The lightest cushioning running shoe on the market”.

On Cloud er blandt de mest solgte af On sko. Nu kan du vinde en af disse modeller i en af de nye farver. Denne sko bliver brugt som kvalitetstræningssko, den bliver brugt som mængdetræningssko og den bliver brugt som sneakers altså fritidssko. Lidt usædvanligt at den kan favne så bredt – skribenten af disse linier bruger den til let løb og fritidssko.

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev deltager du automatisk i konkurrencen om denne løbesko fra On – Hvis du ikke er tilmeldt endnu, så tilmeld dig her på vores hjemmeside, og så deltager du automatisk hver måned i vores månedskonkurrence, hvor vi trækker lod om produkter fra X-Bionic, On og gloryfy med mere. Sidste måneds vinder af en X-Bionic løbevest har netop modtaget sin præmie.

On Cloud har en værdi af kr 1100,- Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer, men du kan selv vælge størrelsen.

Her finder du mere info om produkterne, farverne og hvad der ellers er tilgængeligt af produkter fra On.

Se flere On produkter her