Vandtætte løbesko er som bekendt tunge klodsede, ikke åndbare og bare ekstremt varme!

Sådan var det engang med vandtæt fodtøj. Enten havde du våde fødder og måtte leve med det, eller også havde du fodtøj på med en åndbarhed som i en gummistøvle. Du måtte vælge.

Ny teknologi der favner begge dele

Sådan er det ikke længere. Der er i dag udviklet teknologier der gør, at du kan udvikle en membran som er så tæt, at vand ikke kan trænge ind i dit fodtøj, men fortsat så åben at vand, i form af damp, kan trænge ud. Dermed har du materiale som på den ene side er vandtæt og på den anden side fortsat er åndbart og kan tempereres.

Enkel teknik men svær at udvikle

Det kan lyde teknisk, og det er materialet også. Men for dig som bruger af fodtøjet oplever du bare, at det fungerer. Du kan arbejde, gå eller motionere i fodtøjet uden at få våde eller varme fødder. Du går ikke på kompromis med åndbarheden.

Prøv det – du bliver næppe skuffet

Og enig det skal måske prøves, førend du tror på det, men så gør det, og du vil opleve en anderledes måde, at kunne bevæge sig rundt på i skoven, i sneen eller der hvor der bare er vådt og fugtigt.

On leverer fritidssko, løbesko og vandresko som alle er udstyret med denne funktionalitet. Du kan faktisk ikke se det på skoen, der skal et trænet øje til at se, at dette er en sko, der kan noget særligt.

Et stort udvalg til enhver smag og til enhver situation

Nedenfor kan du se On Cloudrock som er en kombineret vandre- og hikingstøvl. For løbesko og hverdagssko til brug i mindre ekstreme situationer – så kig her for andre vandtætte modeller – og det kan jo godt være pænt selv om det er vandtæt.

For flere vandtætte modeller her

Du finder On Waterproof hos vores mange forhandlere