Husk det er blevet sæson for trailsko. Og trailsko giver bare mulighed for at opleve noget andet og noget mere

Det våde vejr giver både muligheder og andre fornemmelser. Vådt vejr kræver andre sko

Vådt, mørkt, blæsende men ikke koldt – denne morgen i få ord

Jeg var ude og løbe en tur her til morgen. Temperaturen står på tidlig vinter. Det er mørkt, der er fortsat nedbør i luften, og alle stier er våde – tilsat et par enkelte regnvandspytter. Sådan er vinter i Danmark – det varer heldigvis kun 3-4 måneder.

Når jeg løber, så foretrækker jeg at løbe i skovområderne, væk fra vej, fortov og cykelsti. Det gjorde jeg også denne morgen, dette uagtet at vejret er som det er.

Løb hvor der er plads til at slappe af, tænke og fokusere

Jeg oplever mange andre. Der løber på dette tidspunkt, men jeg møder ikke nogen i skoven. Løberne er primært på fortov og cykelsti. Det kan der være mange grunde til, men lad ikke skoen afholde dig fra at løbe i skoven – det er fortsat en stærkere oplevelse at løbe i skoven fremfor, at skulle dele plads på cykelstien med cyklerne, eller at skulle vige for biler, eller snuble på det ujævne fortov.

Som med din bil skifter du måske til vinterdæk – sådan er det også med løbesko – skift til trailsko

Når du løber i skoven, i glat føre eller på andet ujævnt terræn, så giver det rigtig god mening, at have et par trailsko på. Du står bedre fast, og ofte så er de forstærket, så hvis du støder fødderne mod en sten eller træstub, så gør det ikke så ondt. Men især det med at kunne stå fast giver god mening, og derfor bør du have et par trailsko. Den skal du så til gengæld kun bruge, når du løber i skoven eller i områder, hvor der er brug for at kunne stå bedre fast.

Stærkt tilbud på Trailsko i vores restsalg

Lige nu har vi en særlig pris på On Cloudventure Peak, som er en meget let, smidig og komfortabel trailsko, hvor du har et særligt godt fodfæste. Du kan få den til restsalgspris, hvis du er heldig, og vi har den i din størrelse.

Restsalg Trailsko

Du finder andre trailsko i vores shop her

Og her kan du så få hjælp hos en forhandler