Træning i en svær tid

 

Et godt råd herfra – gør ventetid til træningstid

 

Det er en svær tid for mange i øjeblikket. Alle er påvirket på den ene eller den anden måde. Mange er sendt hjem for at arbejde hjemmefra. Hvor der før var tæt trafik på vejene om morgenen, står de samme biler nu i indkørslerne.

Tingene ændrer sig fra dag til dag. Vi ved, at vi kommer igennem det, men vi ved ikke hvor længe det tager og heller ikke helt, hvor slemt det bliver – vi befinder os i en venteposition. Hvis du ikke lige er en del af pleje og sundhedspersonalet, så handler det om, at stå tiden igennem.

Et godt råd herfra skal lyde.

Lad noget af denne ventetid blive træningstid. Der er en række gode råd for, at vi skal træne regelmæssigt – de mange gode råd gælder naturligvis fortsat, også selv om vi befinder os i en usædvanlig situation. Vi ved at regelmæssig træning kan styrke vores immunforsvar, og vi ved at regelmæssig motion styrker vores intellekt.

Der er intet der tyder på, at det skulle være særligt risikofyldt at træne – det kan tværtimod give god mening. Opfordringen skal derfor lyde herfra, hvis du har mere tid end du plejer, hvis du har en anden fleksibilitet i din hverdag, så brug lidt ekstra tid på at motionere. Det gør ingen forskel om du løber, cykler eller går en rask tur.

Værn om dit helbred og sundhed – motioner regelmæssigt. Løb en tur – hvis sammen med andre, så hold afstand.

God tur derude. No Excuse.