Tak til de mange der besøgte os på dette års Expo i forbindelse med Cph half marathon expo.

Efter snart 3 år på det danske marked oplever vi en vedvarende og stigende interesse for On sko og produkter – Det blev bekræftet på dette års Cph Half Marathon Expo, hvor mange besøgende på vore stand vidnede om en stærk interesse for produkterne, hvor det ene produkt  fører til den næste, hvor en løbesko bliver til en fritidssko og omvendt – vi mødte brugere som helt umotiveret fortæller os, hvor tilfreds man er med en specifik model. Det glæder, og det varmer. Det er dejligt at blive rost især af ens kunder.

Flere kender On og flere har prøvet nogle af On modellerne

Vores dialog med besøgende på standen har skiftet karakter fra, at skulle fortælle, hvad On er, så har dialogen nu flyttet sig til, hvad On har af nyheder, eller spørgsmål til en konkret model, som man har hørt om – det er fortsat ikke alle der kender On, men mange gør. Dette er resultatet af en vedvarende indsats blandt alle der har været i berøring med On sko både som forhandler og som bruger.

Nu kan vi se tilbage på en vellykket Expo, hvor vi talte med både nye, gamle og kommende kunder. Det glæder oprigtigt med den tilfredshed, vi oplever om flere af modellerne.

Følg os hvor du er

Hos Premiumsport arbejder vi vedvarende på at udbrede kendskabet til On – Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, følg os på Facebook eller kig efter skoene hos din forhandler. Vi er ikke så langt væk – og vi er nemme at finde.

Mest sælgende On sko på denne Expo

 

Den mest solgte sko på denne expo, blev en gammel topscorer On Cloudsurfer. Vi havde mange med af denne og færre med hjem. For dig som ikke har prøvet Cloudsurfer før så er der tale om en komfortabel velsiddende mellem og langdistancesko med det behagelig nedslag og det faste afsæt.

Lidt stemningsbilleder

 

On Til Cph Marathon expo – lige inden vi går igang lørdag morgen. Mens der fortsat hersker en pæn orden – bare 5 min senere var der sort af mennesker.