On og X-Bionic på Copenhagen Half Marathon expo den 15-17.september

Vi har denne weekend deltaget på expo, hvor vi har fremvist vores nye produkter. Vi er naturligvis selv stolte og glade for vores produkter,  og vi har en stor forventning til produkterne. Men glæden bliver kun større, når nuværende og etablerende On kunder, kommer hen til standen og siger,

”De sko kender jeg, jeg vidste ikke jeg også kunne få dem i Danmark. Den sko skal jeg bare have”.

Det vidner om en vis brand loyalitet, som er opbygget gennem længere tids anvendelse. Intet kan glæde os mere. Vi havde faktisk en del som lagde vejen forbi vores stand, som  oprigtigt glædede sig over, at de nu kunne få On Shoes i Danmark.

Der var dog flere som ikke tidligere havde hørt om On, som prøvede vores sko, og gik fra vores stand med en “aha oplevelse” og måske en ny sko. Vi kunne konstatere, at der var væsentlig færre sko, da vi skulle pakke vores stand ned – Så har det været en god Expo.

Hvis noget skulle glæde mere, så skulle det da lige være, at flere og flere forhandlere tager vores produkter ind i deres sortiment således, at On produkterne (løbesko) vil være landsdækkende fra november. Og dermed skulle der være en forhandler i nærheden af dig uanset, hvor i landet du bor.