Run on Clouds!

Schweizisk fornøjelse, der forener teknologi med eminent løbeperformance

ATS Nordic lancerer ny testvindende løbesko på det danske marked. Der er tale om det schweiziske skomærke On, som har en imponerende track record med en flot markedsandel på en række markeder på kun få år.

Cloud Tech – der med sin faste EVA mellemsål efterlader løberen med et skånsomt nedslag med minimal impact på løberens fødder, hvilket gør løbet mere behageligt og skånsomt. Bedre oplevelse og mindre belastning.

Løbesko kan sjældent forklares overbevisende. De skal opleves og testes ude, og det er lige præcis, hvad mange andre løbere i vores nabolande har gjort. På mange måder en anderledes og bemærkelsesværdig nyskabelse fra On. Vi glæder os til at forklare dig, hvori dette består.

Anmeldelser

Runners World UK:”These shoes struck a nice balance cushioning and response and are much lighter than they look. Overall they offer a good comfortable ride.”

Best new shoes in US Running Network, March 2016

Runners World Tyskland: Testløberen føler det særdeles komfortabelt at løbe i skoen også i højt tempo. Skoene efterlader en dæmpende stødabsorbering og et uforstyrret ”glide” og afsæt.

Og listen kunne være længere. On Cloud teknologien er ny i Danmark, men den er testet og prøvet af tusindvis løbere, hvor det samlede indtryk ikke er til at tage fejl af – ”Lets get On Running”.

”Hos ATS Nordic er vi glade og stolte over at være distributør af On Running shoes i Danmark. Vi er ikke i tvivl om, at der er plads til denne sko i Danmark. En løbesko der på så kort tid, kan opnå en så markant placering i vores nabolande, har helt sikkert sin plads i Danmark.


Vi har gode erfaringer med schweiziske produkter. Der knytter sig en grundighed tilsat et højt ambitionsniveau til disse produkter. Noget vi gerne er eksponent for hos ATS Nordic”.
(Allan Jensen ATS Nordic)

On tilbyder en omfattende linie af løbesko, som alle bygger på den patenterede Cloud Technology. Produkterne ligger i prissegmentet fra kr. 1100 – 1600 (vejl. udsalgspriser). Der er således tale om en serie af løbesko, som allerede er etableret på mange andre markeder i Europa.

Med On i vores sortiment, kan vi hos ATS Nordic nu tilbyde komplet sortiment indenfor både løbetøj (X-BIONIC), løbebriller – gloryfy-  og nu On løbesko” (Allan Jensen ATS Nordic)

Vi modtager de første sendinger i maj – ikke mange, men tilstrækkelig til at vi kan teste dem og få etableret de første forhandlere. Vi glæder os til at præsentere On for dig. Vi skal nok kontakte dig, men hvis du ikke kan vente så ring.

For mere information kontakts ATS Nordic

Tlf 61 33 83 00

Lets Go On Running